ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ζήσε στο σπίτι σου με τη σιγουριά και την ηρεμία που σου αξίζει

Ζήσε στο σπίτι σου με τη σιγουριά και την ηρεμία που σου αξίζει

Κάθε φορά που μπαίνεις σπίτι σου μετά από μια κουραστική ημέρα, νιώθεις σίγουρος για τη ρουτίνα που θα ακολουθήσεις. 

Θα βάλεις άνετα ρούχα, θα επιθεωρήσεις την κουζίνα για το γεύμα / δείπνο σου, θα ξεκουραστείς, θα περάσεις χρόνο είτε με τα παιδιά σου είτε χαλαρώνοντας με κάτι που σε αποφορτίζει από την ένταση της ημέρας. Με το που θα βάλεις το κλειδί στην πόρτα και θα μπεις μέσα γνωρίζεις ότι μπήκες στο δικό σου safe place. Ενενηντά εννιά φορές στις εκατό, η ημέρα σου θα κυλίσει έτσι. Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις εκείνες που κάτι διαταράσσει τη ροή της καθημερινότητάς σου;

Ένας σπασμένος σωλήνας, μια χαλασμένη συσκευή, μια ξαφνική διαρροή, μια διάρρηξη, μια αναπάντεχη κακοκαιρία ή κάποιο έντονο φυσικό φαινόμενο; Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, είναι όμως κάτι που μας βγάζει από το comfort zone μας και αποδομεί τη ρουτίνα, την αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας στο σπίτι μας, καθώς πάντα μετά από ένα τέτοιο γεγονός η επαναφορά στις συνθήκες που αγαπάμε παίρνει χρόνο όχι μόνο για την υλική αποκατάσταση αλλά και για την συναισθηματική μας σιγουριά.

Γιατί τελικά το σπίτι μας είναι πιο ευάλωτο απ’ όσο νομίζουμε και αρκεί μια στιγμή για να ανατρέψει τα δεδομένα μας.

Για αυτές τις αναπάντεχες στιγμές είναι δίπλα μας η Generali Ασφαλιστική. Με προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που παρέχουν καλύψεις για κάθε ενδεχόμενο και υπηρεσίες που συμβάλλουν στην όσο πιο γρήγορη αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς και καταβολής αποζημίωσης.

Επιλέγοντας ένα πρόγραμμα ασφάλισης σπιτιού Generali, αποκτάμε πρόσβαση σε ένα πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων τεχνικών για άμεση αποκατάσταση ζημιών όλο το 24ωρο, δικαιούμαστε άμεση αποζημίωση για ζημιές έως €2.500, χωρίς υποβολή δικαιολογητικών, μας δίνεται η δυνατότητα on line πραγματογνωμοσύνης και καταγραφή της ζημιάς μέσω βιντεοκλήσης και οι εργασίες αποκατάστασης τυχών ζημιών επιβλέπονται από συνεργαζόμενο συνεργείο.

Επιπλέον, η Generali αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα των αναγκών του κάθε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή για το σπίτι του ή και εξοχικό του, προσφέρει ευελιξία στις επιλογές καλύψεων και στους συνδυασμούς αυτών, έτσι ώστε κάθε πρόγραμμα ασφάλισης να είναι προσαρμοσμένο στα μέτρα, τις ανάγκες αλλά και τον προϋπολογισμό μας. Γι’ αυτό και σε κάθε πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας έχουμε δίπλα μας, έναν εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο Generali που θα μας συμβουλέψει για το πώς να διαμορφώσουμε την ασφάλισή μας, θα μας εξυπηρετήσει προσωπικά και άμεσα σε περίπτωση ανάγκης και θα παρέχει συνεχή εξατομικευμένη συμβουλευτική για οτιδήποτε χρειαστούμε.

Ασφάλιση Σπιτιού Μοναδική όπως κι εμείς. Τώρα και με έκπτωση έως 20% στα ασφάλιστρά μας!

Αν θέλουμε, λοιπόν, να είμαστε σίγουροι για το σπίτι μας και να διασφαλίσουμε τις στιγμές που ζούμε σε αυτό, όσο το δυνατόν περισσότερο, τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Generali είναι η απάντηση σε κάθε μας αναρρώτηση, σε κάθε αν, πώς και τι θα κάνουμε σε περίπτωση που κάτι συμβεί στο σπίτι μας.

Και τώρα, που με κάθε νέα ολοκληρωμένη ασφάλιση κατοικίας ετήσιας διάρκειας παρέχει έκπτωση έως 20% στα ασφάλιστρα και επιπλέον μείωση στον ΕΝΦΙΑ έως 10%, είναι ευκαιρία να κερδίσουμε σε ασφάλεια και κόστος, εξασφαλίζοντας το σπίτι και την ηρεμία μας!

Μάθε περισσότερα για την Ολοκληρωμένη Ασφάλιση Κατοικίας Generali και δες τους όρους & προϋποθέσεις για την έκπτωση εδώ.