ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ολοκληρωμένη ασφάλιση κατοικίας. Το καλύτερο εφόδιο για το σπίτι σας.

Ολοκληρωμένη ασφάλιση κατοικίας. Το καλύτερο εφόδιο για το σπίτι σας.

Κάθε χρόνο στις γιορτές, το σπίτι μας γίνεται το αγαπημένο μας μέρος. Το σημείο συνάντησης με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Το ησυχαστήριο στις ώρες ηρεμίας μας. Το ραντεβού για παιχνίδι, συζητήσεις και παρέα τις κρύες μέρες του χειμώνα. Δίπλα σε ένα τζάκι, γύρω από ένα τραπέζι, απέναντι από μια τηλεόραση, πάνω σε έναν μαλακό καναπέ, οκλαδόν στην αγκαλιά μιας πολυθρόνας, το σπίτι μας είναι αυτό που γεμίζει την καθημερινότητά μας με εμπειρίες και στιγμές που αξίζει να ζούμε και να θυμόμαστε.

Και ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο το έχουμε εφοδιάσει με όλα τα έπιπλα, συσκευές, διακοσμητικά στοιχεία, ανέσεις που δίνουν στον καθένα μας την αίσθηση χαλάρωσης, ηρεμίας και ασφάλειας.

Μήπως όμως κάτι ξεχνάμε;

Η εξασφάλιση των στιγμών στο σπίτι μας, είναι κυρίως εξασφάλιση του σπιτιού μας.

Πολλές φορές μέσα στη ροή της καθημερινότητας, παίρνουμε το σπίτι μας ως δεδομένο. Ως κάτι, που πάντα θα είναι εκεί όπως το θέλουμε, κάθε φορά που ανοίγουμε την πόρτα για να μπούμε μέσα. Και μπορεί τις περισσότερες μέρες να είναι έτσι, αλλά υπάρχουν στιγμές που μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα μας.

Στιγμές που θα ανοίξουμε την πόρτα και θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μία διαρροή ή με μια διάρρηξη. Μέρες που μια απαραίτητη ηλεκτρονική συσκευή θα μας βγάλει εκτός προγράμματος. Καιρικές συνθήκες, φυσικά φαινόμενα και καταστροφές, που δεν μπορούμε να προβλέψουμε, με συνέπειες που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε.

Όσο, λοιπόν, καλά κι αν έχουμε εφοδιάσει το σπίτι μας για να το χαιρόμαστε όπως θέλουμε, το καλύτερο εφόδιο έναντι κάθε πιθανού κινδύνου φαίνεται πως είναι μια ολοκληρωμένη ασφάλιση κατοικίας. Που οτιδήποτε κι αν γίνει, θα είναι εκεί για εμάς με καλύψεις, παροχές και υπηρεσίες που θα διασφαλίσουν την γρήγορη επαναφορά στην καθημερινότητά μας με τον πιο ανώδυνο, γρήγορο και οικονομικά βιώσιμο για εμάς τρόπο.

Μια τέτοια Ολοκληρωμένη Ασφάλιση Κατοικίας προσφέρει η Generali Ασφαλιστική.

Προστασία έναντι κάθε κινδύνου για το σπίτι σας!

Τα Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας της Generali δίνουν πολλά περισσότερα από καλύψεις... Δίνουν έναν εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο στη διάθεσή μας για προσωποποιημένες συμβουλές και εξυπηρέτηση. Μαζί του διαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό μας. Μοναδικό, όπως και οι ανάγκες του σπιτιού μας.

Με κάθε πρόγραμμα κατοικίας Generali, αποκτάμε πρόσβαση σε έξυπνες υπηρεσίες και εργαλεία που διευκολύνουν και επιταχύνουν τις διαδικασίες αποκατάστασης και αποζημίωσης αν κάτι συμβεί. Τέτοιες υπηρεσίες είναι η online πραγματογνωμοσύνη με δυνατότητα καταγραφής της ζημιάς μέσω βιντεοκλήσης. Η υπηρεσία Direct Repair για συντονισμό και επίβλεψη των εργασιών αποκατάστασης από συνεργαζόμενο συνεργείο και άμεση επισκευή συνδυαστικά με ένα εξειδικευμένο δίκτυο τεχνικών που βρίσκεται όλο το 24ωρο στη διάθεσή μας. Και η υπηρεσία On the spot payment για άμεση αποζημίωση για ζημιές έως €2.500, χωρίς υποβολή δικαιολογητικών.

Η ευελιξία των επιλογών καλύψεων της Generali, σε συνδυασμό με την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, τα έξυπνα εργαλεία και υπηρεσίες προσφέρουν τους ιδανικούς λόγους για να εφοδιάσουμε το σπίτι μας με μια ολοκληρωμένη ασφάλιση κατοικίας.

Τώρα και με έκπτωση έως 20% στα ασφάλιστρα

Και τώρα η Generali μας δίνει έναν ακόμα λόγο για να προχωρήσουμε στην Ολοκληρωμένη Ασφάλιση του σπιτιού μας, καθώς με κάθε νέα ετήσια ασφάλιση κατοικίας με καλύψεις για φυσικά φαινόμενα και σεισμό, κερδίζουμε έκπτωση έως 20% στα ασφάλιστρά μας και εξασφαλίζουμε και τη μείωση στον ΕΝΦΙΑ, έως 10%!

Μάθε περισσότερα εδώ.