ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Justin Sun είναι κάτοχος Sponge token - Το επόμενο 100x meme coin που θα εκτοξευτεί το 2024

Ο Justin Sun είναι κάτοχος Sponge token - Το επόμενο 100x meme coin που θα εκτοξευτεί το 2024

Τα meme coins συνεχίζουν να αποτελούν μία από τις δημοφιλέστερες επενδύσεις στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, με κάποια από αυτά να εκτοξεύονται και να προσφέρουν τεράστια κέρδη. Κρυπτονομίσματα όπως το Bonk, το Dogwifhat και το MEME, όχι μόνο κατάφεραν να εκτοξευτούν, αλλά πραγματοποίησαν ανόδους που έφτασαν το 1000 έως 10.000% μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Το επόμενο 100x meme coin σύμφωνα με πολλούς αναλυτές, είναι το Sponge V2. Η αναβαθμισμένη έκδοση του Sponge meme coin που πραγματοποίησε μία από τις επιτυχημένες αυτές πορείες στον χώρο. Μάλιστα, ο Justin Sun, ο ιδρυτής της αλυσίδας μπλοκ Tron και του ανταλλακτηρίου Poloniex, είναι μια από τις φάλαινες που κατέχει ένα σημαντικό μέρος του $SPONGE και αναμένεται να το μετατρέψει σε $SPONGEV2 .

Αγοράστε Sponge

Τι είναι το Sponge V2 και γιατί αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη επένδυση;

Το Sponge είναι ένα από τα δημοφιλή meme coins το οποίο πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία το 2023, προσφέροντας κέρδη 100x στους επενδυτές του. Τώρα, το έργο έρχεται να επαναλάβει την επιτυχημένη αυτή πορεία, με την αναβαθμισμένη έκδοση Sponge V2 , το οποίο ισχυρίζεται ότι θα ακολουθήσει μια ακόμη πιο κερδοφόρα πορεία.

Μάλιστα, βασικές ενδείξεις για την επιτυχία του έργου αποτελούν κάποια πορτοφόλια από κατόχους με μεγάλο μερίδιο της συνολικής διαθεσιμότητας. Συγκεκριμένα, όπως προαναφέραμε, το πορτοφόλι του Justin Sun είναι ένα από αυτά που ξεχωρίζουν και το οποίο βρίσκεται στην 14η θέση με τους μεγαλύτερους επενδυτές του Sponge V1.

Άλλοι επενδυτές, όπως Michael Wrubel και Crypto Gains, έχουν επίσης πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στο συγκεκριμένο meme coin, το οποίο αποτελεί ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα για το 2024 .

Πώς λειτουργεί το Sponge V2;

Το Sponge ήταν ένα από τα κρυπτονομίσματα με τις καλύτερες επιδόσεις του 2023. Ξεκινώντας με κεφαλαιοποίηση περίπου ενός εκατομμύριο δολαρίων, εκτοξεύτηκε στα ύψη φτάνοντας σε κεφαλαιοποίηση 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Κάτι που ερμηνεύτηκε σε κέρδη 100x για τους πρώτους επενδυτές. Στο αποκορύφωμά του, το Sponge είχε πάνω από 13k κατόχους και πάνω από 30k ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αμέσως μετά το λανσάρισμά του, το Sponge κατάφερε να εξασφαλίσει καταχωρίσεις σε μια σειρά από Tier-1 ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης, τόσο κεντρικά όσο και αποκεντρωμένα. Κορυφαία ανταλλακτήρια όπως το Uniswap, το Gate.io, το MEXC, το OKX αποτελούν μερικά από αυτά. Κάτι που όπως ήταν λογικό, οδήγησε σε ημερήσιο όγκο συναλλαγών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Μάλιστα, ακόμη και το τελευταίο χρονικό διάστημα η τιμή του Sponge έχει παρουσιάσει εκ νέου άνοδο, λόγω της έναρξης του πονταρίσματος και των μελλοντικών του προοπτικών.

Πλέον, οι κάτοχοι Sponge, μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του έργου και να κλειδώσουν τα κρυπτονομίσματά τους στο συμβόλαιο του Staking. Αυτό όχι μόνο θα τους προσφέρει ανταμοιβές για τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά θα τους εξασφαλίσει και ίση ποσότητα σε κρυπτονομίσματα Sponge V2.

Επιπρόσθετα, δεν γίνεται να παραλείψουμε το p2e παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει από το έργο, το οποίο θα σας προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσετε δωρεάν κρυπτονομίσματα $SPONGEV2. Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς να αποκτήσετε Sponge V2, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μερικά Sponge V1 από την επίσημη ιστοσελίδα και να τα ποντάρετε στο staking. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε μετά, είναι να περιμένετε για το 100x!

Αγοράστε Sponge

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.