ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γνωστός τραπεζίτης προβλέπει εκτόξευση του XRP με άνοδο 390.000% στα 2.500$

Γνωστός τραπεζίτης προβλέπει εκτόξευση του XRP με άνοδο 390.000% στα 2.500$

Ο γνωστός αναλυτής στην αγορά κρυπτονομισμάτων Egrag Crypto, πρόσφατα αποκάλυψε συνομιλία του με γνωστό τραπεζίτη σχετικά με το μέλλον του Ripple (XRP). Στο επίκεντρο μάλιστα της συζήτησής ήταν μια αρκετά αισιόδοξη πρόβλεψη σχετικά με το μέλλον του κρυπτονομίσματος, η οποία κάνει λόγο για την τιμή του XRP στα 2.500 δολάρια, αντανακλώντας μια άνευ προηγουμένου άνοδο της τάξης του 390.000%.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix στην προπώληση

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόβλεψη αυτή

Ο τραπεζίτης ξεκίνησε τη συζήτηση προκαλώντας τον Egrag να διευκρινίσει πώς 40.000 XRP θα μπορούσαν δυνητικά να μεταφραστούν σε ένα εντυπωσιακό ποσό 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Βασιζόμενος στην τεχνογνωσία του στην τεχνική ανάλυση, ο Egrag όχι μόνο αποδέχτηκε την πρόκληση, αλλά και έδωσε μια ολοκληρωμένη εξήγηση, υποστηριζόμενη από ένα διάγραμμα που περιέγραφε την πορεία της ραγδαίας ανόδου του XRP.

Σύμφωνα με την ανάλυση του Egrag, το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα για να φτάσει το XRP σε αυτό το αξιοσημείωτο επίπεδο τιμών ορίζεται γύρω στο 2029. Ο τραπεζίτης, αναγνωρίζοντας τις γνώσεις του Egrag, τόνισε ότι αυτή η ανοδική πορεία ευθυγραμμίζεται με ευνοϊκούς οικονομικούς κύκλους, εδραιώνοντας περαιτέρω την πεποίθηση του τραπεζίτη ότι το XRP αποτελεί μια επικερδής μακροπρόθεσμη επένδυση.

Δεδομένου του εκτεταμένου δικτύου και της εμπειρίας του τραπεζίτη στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, η υποστήριξή του για το XRP ως σημαντική επένδυση προσθέτει σημαντική βαρύτητα στην πρόβλεψη.

Αναφερόμενος στον CTO της Ripple, David Schwartz, ο τραπεζίτης έκανε παραλληλισμούς με μια προηγούμενη πρόβλεψη σχετικά με το Ethereum (ETH). Ο Schwartz είχε προτείνει ότι 40.000 ETH θα μπορούσαν να ισοδυναμούν με 100 εκατομμύρια δολάρια, ένας ισχυρισμός που υλοποιήθηκε με την πάροδο του χρόνου.

Ο τραπεζίτης προβλέπει ένα παρόμοιο σενάριο που εκτυλίσσεται με το XRP, αν και με μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, λαμβάνοντας υπόψη ότι το ETH έφτασε τα 2.500 δολάρια σε συγκριτικά μικρότερο χρονικό διάστημα. Ο Egrag τονίζει ότι για ένα τέτοιο σενάριο, θα χρειαστεί αρκετή υπομονή και πίστη για το μέλλον του κρυπτονομίσματος.

Ωστόσο, σε περίπτωση που η πρόβλεψη αυτή βγει αληθινή, μια αγορά XRP την παρούσα χρονική στιγμή, θα ερμηνευτεί σε εξαιρετικά κέρδη για όσους αντέξουν την αναμονή μέχρι το 2029 ή αργότερα.

Αυτή τη στιγμή, η τιμή του XRP βρίσκεται περίπου στα 0,63 δολάρια, καταγράφοντας μια αύξηση 3.29% τον τελευταίο μήνα, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Bitcoin Minetrix – Μία επένδυση που επίσης θα μπορούσε να εκτοξευτεί το 2024

Ενώ το XRP έχει προσελκύσει αρκετό ενδιαφέρον με την εντυπωσιακή αυτή πρόβλεψη, οι επενδυτές που εξετάζουν λύσεις για πιο άμεσα κέρδη, στρέφονται σε νέα κρυπτονομίσματα.

Ένα από τα δημοφιλέστερα την παρούσα χρονική στιγμή, είναι το Bitcoin Minetrix, το οποίο φέρνει μια επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Ειδικότερα, οι επενδυτές που αγοράζουν κρυπτονομίσματα BTCMTX, έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον μηχανισμό stake-to-mine, για να κερδίσουν μονάδες εξόρυξης.

Καίγοντας τις μονάδες εξόρυξης, αυξάνεται ο ρυθμός με τον οποίο συμμετέχουν στην εξόρυξη Bitcoin στο cloud, απολαμβάνοντας μεγαλύτερες ανταμοιβές. Ο σχεδιασμός αυτός του Bitcoin Minetrix, επιτρέπει σε κάθε επενδυτή να αξιοποιήσει την εξόρυξη, χωρίς να χρειαστεί η αγορά σύγχρονου εξοπλισμού και καμία απολύτως γνώση επί του Bitcoin mining.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix στην προπώληση

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.