ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχεται μεγάλη αύξηση στην τιμή του Bitcoin τις επόμενες ημέρες;

Έρχεται μεγάλη αύξηση στην τιμή του Bitcoin τις επόμενες ημέρες;

Το Bitcoin (BTC) βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της αγοράς κρυπτονομισμάτων , με σημαντικές μεταβολές να αναμένονται στην τιμή του τις επόμενες ημέρες.

Δύο βασικοί παράγοντες που θα συμβάλουν σε αυτό είναι η ενδεχόμενη έγκριση της αίτησης για spot Bitcoin ETF από την BlackRock και μια μυστηριώδης συναλλαγή που μετέφερε BTC αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, στο πορτοφόλι του Satoshi Nakamoto.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix στην προπώληση

Η απόφαση της BlackRock για το Spot Bitcoin ETF βρίσκεται σε εξέλιξη

Οι αναλυτές της αγοράς παρακολουθούν στενά την BlackRock, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων στον κόσμο, καθώς αναμένει νέα σχετικά με την αίτηση spot Bitcoin ETF. Τόσο η εταιρεία όσο και ολόκληρη η κοινότητα crypto αναμένει μια ευνοϊκή έκβαση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) έως τις 10 Ιανουαρίου. Αυτό συμπίπτει με την προθεσμία της SEC για τη λήψη απόφασης σχετικά με την αίτηση spot Bitcoin ETF της ARK 21 Shares.

Οι αναλυτές πιστεύουν ότι η προληπτική προσέγγιση του προέδρου της SEC Gary Gensler προς τα Bitcoin ETFs, που κατευθύνει το προσωπικό της SEC να συνεργαστεί εκτενώς με τους αιτούντες, υποδηλώνει ένα πιθανό πράσινο φως για την έναρξη του ETF. Αυτή η απόφαση έχει τροφοδοτήσει τις προσδοκίες για αυξημένη αύξηση της τιμής του Bitcoin.

Η δραστηριότητα του πορτοφολιού του Satoshi Nakamoto

Την περιέργεια κίνησε η πρόσφατη μεταφορά BTC αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο πρώτο πορτοφόλι Bitcoin που σχετίζεται με τον Satoshi Nakamoto, τον δημιουργό του BTC. Η συναλλαγή, προερχόμενη από την Binance, έχει προκαλέσει εικασίες στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων σχετικά με την πιθανή εμπλοκή του Nakamoto ή την εκτέλεση μιας αντισυμβατικής στρατηγικής μάρκετινγκ που σχετίζεται με την επικείμενη απόφαση για το Bitcoin ETF.

Ο Conor Grogan, διευθυντής της Coinbase, προβληματίστηκε σχετικά με την κατάσταση, δηλώνοντας: ότι είτε ο Satoshi ξύπνησε, αγόρασε 27 bitcoin από την Binance και τα κατέθεσε στο πορτοφόλι του, είτε κάποιος μόλις έκαψε ένα εκατομμύριο δολάρια. Η απροσδόκητη αυτή συναλλαγή συμβάλει ακόμη περισσότερο στη μεταβλητότητας του Bitcoin.

Αύξηση επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα που σχετίζονται με το Bitcoin

Εν μέσω των προσδοκιών για μεγάλη αύξηση στην τιμή του Bitcoin, σημαντική είναι και η άνοδος στη ζήτηση νέων κρυπτονομισμάτων τα οποία όχι μόνο σχετίζονται, αλλά θα επωφεληθούν από την τιμή του BTC. Άλλωστε, οι επενδυτές αναζητούν τρόπους που θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη.

Ένα από τα καλύτερα ERC-20 κρυπτονομίσματα της αγοράς αυτή τη στιγμή, είναι το Bitcoin Minetrix . Ένα έργο το οποίο προσφέρει μια εύκολη πρόσβαση στην εξόρυξη Bitcoin.

Τι είναι το Bitcoin Minetrix και γιατί να επενδύσω σε αυτό;

Το Bitcoin Minetrix (BTCMTX) αποτελεί ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση την παρούσα χρονική στιγμή. Ο καινοτόμος του σχεδιασμός παρέχει μια εύκολη πρόσβαση στην εξόρυξη Bitcoin στον καθένα. Χωρίς γνώσεις, χωρίς κανέναν εξοπλισμού, απλοί επενδυτές μπορούν να επωφεληθούν από την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων στο Cloud.

Μερικοί από τους βασικότερους λόγους για να επενδύστε είναι η τεράστια ζήτηση που παρουσιάζει στην προπώλησή του καθώς και το ενδεχόμενο εκτόξευσης σε μια άνοδο της τιμής του Bitcoin. Άλλωστε, όσο υψηλότερη είναι η τιμή του BTC, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι ανταμοιβές μέσω της εξόρυξης που προσφέρει το BTCMTX.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix στην προπώληση

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.