ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Crypto στην Κίνα και η χρονιά του δράκου

Crypto στην Κίνα και η χρονιά του δράκου

Η Κίνα αποτελούσε ανέκαθεν μια μεγάλη δύναμη στον τομέα των crypto. Η χρονιά του δράκου έφτασε και οι προβλέψεις σχετικά με τον τομέα των κρυπτονομισμάτων φαίνεται να είναι αρκετά θετικές.

Η Κίνα αποτελούσε ανέκαθεν μια μεγάλη δύναμη στον τομέα των crypto. Η χρονιά του δράκου έφτασε και οι προβλέψεις σχετικά με τον τομέα των κρυπτονομισμάτων φαίνεται να είναι αρκετά θετικές. Σύμφωνα με καταξιωμένους αναλυτές του χώρου, οι βασικές εξελίξεις που αναμένονται για την χρονιά αυτή είναι:

Αγορά Smog Token

Οι κινεζικές κοινότητες crypto θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην αγορά

Αναμφίβολα, μία από τις δυνάμεις με τη μεγαλύτερη επιρροή στον χώρο των κρυπτονομισμάτων είναι η κινεζική κοινότητα, δημιουργώντας ορολογίες που βρίσκουν απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακριβώς όπως ο όρος "KOL - Key Opinion Leader" προήλθε από την Κίνα, λόγω του ότι δεν μπορούσαν να προφέρουν σωστά την λέξη "influencer", έτσι και πολλές ακόμη λέξεις στον τομέα των crypto.

Πέρυσι, γίναμε μάρτυρες της ανόδου των Bitcoin Ordinals και των εφαρμογών του Bitcoin layer-2, εν μέρει χάρη στη στις κοινότητες των Κινέζων. Φέτος, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε ακόμη περισσότερες αναδυόμενες τάσεις από την κινεζική κρυπτογραφική σκηνή, με διάφορα καινοτόμα έργα να έρχονται στο προσκήνιο.

Τα πάντα συμβαίνουν στο blockchain, ακόμη και στην Κίνα

Η τάση προς την αποκέντρωση σαρώνει ολόκληρη την Κίνα, με τα κεντρικά ανταλλακτήρια να πρωτοστατούν στην ανάπτυξη των οικοσυστημάτων Web3. Από την κυκλοφορία πορτοφολιών πολλαπλών αλυσίδων έως την υποστήριξη συναλλαγών on-chain, οι κινεζικές επιχειρήσεις αγκαλιάζουν την τεχνολογία blockchain με ταχύτατους ρυθμούς. Όπως όλα δείχνουν, τη χρονιά που έρχεται η υιοθέτηση της αλυσίδας μπλοκ θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Από την Κίνα στο εξωτερικό

Εν μέσω του αυξανόμενου ρυθμιστικού ελέγχου, πολλοί κολοσσοί της Κίνας στον χώρο των κρυπτονομισμάτων αναζητούν καταφύγιο στο εξωτερικό, επιλέγοντας χώρες πιο φιλικές προς τα crypto όπως η Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, η Ταϊλάνδη και το Ντουμπάι.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να αναδιαμορφώνει το παγκόσμιο τοπίο κρυπτογράφησης, καλλιεργώντας διαφορετικές κοινότητες και προωθώντας την καινοτομία με νέους και απροσδόκητους τρόπους. Καθώς η κινεζική κοινότητα συνεχίζει να ανοίγει τα φτερά της, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε αυτές τις κοινότητες να αυξάνονται σε επιρροή και αντίκτυπο, φέρνοντας κοντά άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα και πολιτισμούς που τους ενώνει το κοινό πάθος για τα κρυπτονομίσματα.

Αγορά Smog Token

Το επενδυτικό ενδιαφέρον των Κινέζων στρέφεται στο Smog Token

Φυσικά, πέραν της συμβολής στην διαμόρφωση του κλάδου των crypto, ιδιαίτερα σημαντική είναι και η επενδυτική δύναμη της Κίνας. Ο αριθμός των επενδυτών σε κρυπτονομίσματα είναι ιδιαίτερα μεγάλος, συμβάλλοντας δραστικά στην διαμόρφωση νέων τάσεων και στην ανάδειξη νέων ανερχόμενων κρυπτονομισμάτων .



Σύμφωνα με τις τελευταίες αναλύσεις, έντονο είναι το ενδιαφέρον προς δημοφιλή meme coins της αγοράς, με τη μεγαλύτερη ζήτηση να στρέφεται προς το Smog Token. Ένα meme coin με βασικό χαρακτήρα έναν δράκο, κάτι που φυσικά ενσαρκώνει τη χρονιά του δράκου στη Κίνα.

Ειδικότερα, το Smog Token αποτελεί ένα από τα καλύτερα meme coins της αγοράς, το οποίο αν και αρχικά ξεκίνησε από το Solana, η τεράστια ζήτησή του το οδήγησε να γίνει Multi-chain, επεκτείνοντας τη χρησιμότητά του και στο Ethereum.

Με ένα από τα καλύτερα airdrop , δυνατότητα πονταρίσματος για παθητικές ανταμοιβές και μια ενεργή κοινότητα με επενδυτές από κάθε μεριά του πλανήτη, το Smog Token φαίνεται πως θα είναι το meme coin που θα απασχολήσει όχι μόνο την Κίνα αλλά και όλο τον κόσμο.

Αγορά Smog Token

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.