ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα Bitcoin του Elon Musk σε Tesla και SpaceX

Τα Bitcoin του Elon Musk σε Tesla και SpaceX

Η επιρροή του Elon Musk στον χώρο των κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να είναι μεγάλη, καθώς πρόσφατες αποκαλύψεις ρίχνουν φως στα συνολικά Bitcoin που διαθέτουν οι δύο εταιρείες του, Tesla και SpaceX.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την έκθεση της Arkham Intelligence, οι εν λόγω εταιρείες κατέχουν συνολικά Bitcoin αξίας περίπου 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πόσα Bitcoin διαθέτουν οι εταιρείες Tesla και SpaceX;

Το πορτοφόλι Bitcoin της Tesla περιέχει BTC αξίας άνω των 770 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ της SpaceX ανέρχονται σε περίπου 555 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή η σημαντική επένδυση στο κορυφαίο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, τονίζει το συνεχές ενδιαφέρον του Elon Musk για τον χώρο των crypto.

Μάλιστα, το ιστορικό των συναλλαγών που σχετίζονται με την Tesla και τη SpaceX αποκαλύπτει στρατηγικούς ελιγμούς κατά τη διάρκεια των διακυμάνσεων της αγοράς. Κατά τη διάρκεια της ύφεσης των κρυπτονομισμάτων τον Μάιο του 2022, και οι δύο εταιρείες πούλησαν σημαντικές ποσότητες BTC, με τη SpaceX να υφίσταται ζημίες, ενώ η Tesla κατάφερε να βγάλει τα έξοδά της.

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν τον Νοέμβριο, συμπίπτοντας με την ανάκαμψη του BTC, με αποτέλεσμα σημαντικά κέρδη και για τις δύο οντότητες. Η SpaceX μπορεί τώρα να υπερηφανεύεται για κέρδη ύψους 132 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Tesla βρίσκεται άνετα με πλεόνασμα 455 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ποιες επενδύσεις ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή;

Η σημαντική άνοδος της τιμής του Bitcoin σε συνδυασμό με τις αποκαλύψεις για τον αριθμό BTC που κατέχει ο Elon Musk στις εταιρείες του, δημιουργούν ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο κλίμα για το καλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο. Επιπρόσθετα, κάτι τέτοιο οδηγεί και στην εμφάνιση νέων επενδυτικών ευκαιριών με αρκετά μεγάλες προοπτικές κέρδους.

Ειδικότερα, με τα βλέμματα πολλών επενδυτών στο BTC, δύο ανερχόμενα κρυπτονομίσματα φαίνεται να ευνοούνται σε μεγάλο βαθμό, παρουσιάζοντας μεγάλη ζήτηση κατά τη φάση της προπώλησης. Ο λόγος για το Green Bitcoin (GBTC) και το Bitcoin Minetrix (BTCMTX).

Τι είναι το Green Bitcoin και τι προσφέρει;

Το Green Bitcoin (GBTC) είναι ένα από τα νεότερα κρυπτονομίσματα της αγοράς , το οποίο συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του Bitcoin με τα οφέλη της αλυσίδας μπλοκ του Ethereum. Ειδικότερα, πρόκειται για μια πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή, η οποία εκτός από ένα περιουσιακό στοιχείο με μεγάλες προοπτικές ανόδου, προσφέρει τη δυνατότητα και για παθητικό εισόδημα. Συγκεκριμένα, αγοράζοντας και ποντάροντας GBTC tokens μέσω του presale, οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στη μελλοντική εξέλιξη της τιμής του BTC, κερδίζοντας εξαιρετικές ανταμοιβές.

Αγορά Green Bitcoin στην προπώληση

Τι είναι το Bitcoin Minetrix και τι προσφέρει;

Η Bitcoin Minetrix είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα εξόρυξης κρυπτονομισμάτων στο cloud, η οποία εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση προς όλους τους επενδυτές. Ειδικότερα, μέσω του μηχανισμού Stake-to-Mine, το έργο επιτρέπει σε απλούς επενδυτές να συμμετέχουν στη διαδικασία εξόρυξης Bitcoin, χωρίς την ανάγκη ακριβού εξοπλισμού, τεχνικής εμπειρίας ή άλλων εξειδικευμένων διαδικασιών. Αγοράζοντας BTCMTX tokens κατά τη διάρκεια της προπώλησής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα ποντάρουν για να ξεκινήσουν να επωφελούνται από τις παθητικές ανταμοιβές που προσφέρει η εξόρυξη crypto.

Αγορά Bitcoin Minetrix στην προπώληση

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.