ΣΕΒ: Όχι νέοι φόροι
Κατά των οριζόντιων περικοπών και πιθανών νέων φόρων δήλωσε πως είναι ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, σχολιάζοντας την πληροφορία για το πιθανό περιεχόμενο του πακέτου μέτρων των 11,6 δις ευρώ.
00.00/
«Η λογική των οριζόντιων περικοπών και της επιβολής φόρων έχει αποδειχθεί κοινωνικά άδικη και οικονομικά αδιέξοδη» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ.Δασκαλόπουλος και πρόσθεσε :
«Η κοινωνία περιμένει πολιτικές ουσιαστικού και πάγιου περιορισμού του κράτους και εξυγίανσης της λειτουργίας του, και όχι μέτρα αφαίμαξης με λογιστική λογική. Δεν υπάρχουν πια περιθώρια επανάληψης του ίδιου έργου. Αυτή η κυβέρνηση καλείται να περάσει από τις διαχειριστικές τακτικές στη στρατηγική αντιμετώπιση της οικονομίας και των προβλημάτων της χώρας».
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
14:01
∙
WHAT THE FACT