ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συμμετοχή ΟΠΕ στη Διεθνή Έκθεση ιχθυηρών "ESE 2013"

Συμμετοχή ΟΠΕ στη Διεθνή Έκθεση ιχθυηρών "ESE 2013"

Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ιχθυηρών της Ευρώπης «ESE» που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2013, θα συμμετάσχει ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου.

Η συμμετοχή του οργανισμού γίνεται με δύο περίπτερα, στο πλαίσιο υλοποίησης των προγραμμάτων «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων» και «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Προώθησης Ευρύαλων Μεσογειακών Ειδών (τσιπούρα & λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας)» που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2007-2013.

Η ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση ESE θα πλαισιωθεί από τις μεγάλες εταιρίες των κλάδων των κατεψυγμένων αλιευμάτων και των ευρύαλων μεσογειακών ειδών ιχθυοκαλλιέργειας και έχει ως στόχο την επικοινωνιακή αμεσότητα των εκθετών με τους πελάτες τους. Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα για την ανταλλαγή απόψεων και τη λήψη μηνυμάτων της αγοράς, των τάσεων της και του παγκόσμιου ανταγωνισμού.

Βασική επιδίωξη του προγράμματος που υλοποιεί ο ΟΠΕ με τη συγκεκριμένη δράση και τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση ESE είναι η ενδυνάμωση των θετικών αντιλήψεων για τους κλάδους καθώς και το χτίσιμο της εικόνας και των ωφελειών των κατεψυγμένων αλιευμάτων και των ευρύαλων ειδών ιχθυοκαλλιέργειας.