Περίεργο «ράλι» για τη μετοχή του Alter

Newsbomb

Την ώρα που το Alter έχει τεράστιες ληξιπρόθεσμες οφειλές...

Την ώρα που το Alter έχει τεράστιες ληξιπρόθεσμες οφειλές και η μόνη επίσημη ενημέρωση είναι πως η εταιρία βρίσκεται σε συζητήσεις με τις πιστώτριες τράπεζες και υποψήφιους επενδυτές εντύπωση προκαλεί η ξέφρενη κούρσα της μετοχής στο Χρηματιστήριο.

Συγκεκριμένα από τις 15 Φεβρουαρίου που η μετοχή έκλεισε στα 0,27 Ευρώ σήμερα βρέθηκε να κλείνει στα 0,76 Ευρώ καταγράφοντας ένα απίστευτο σερί limit-up. Η άνοδος μέσα σε μόλις 7 συνεδριάσεις ανέρχεται στο εκπληκτικό ποσοστό του 181%.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι αν έχει βρεθεί λύση αλλά δεν ανακοινώνεται. Μήπως η άνοδος της τιμής σχετίζεται με επικείμενη μετοχοποίηση χρεών ή συνδυασμό μετοχοποίησης και εισόδου νέων μετόχων;

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται αγορές μικρών πακέτων μετοχών του Alter, όπου αυτές κυκλοφορούν, με προσφορά στο +18 της τιμής του.

Aξίζει τέλος να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Γιαννίκος συναντήθηκε πρίν λίγες ημέρες με εκπροσώπους της ΕΣΗΕΑ και φέρεται να δήλωσε ότι σύντομα θα υπάρξει νέο επενδυτικό σχήμα.

Άραγε η ευαίσθητη κατ τα άλλα Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν έχει προβληματιστεί από το γεγονός ότι μια εταιρία σε επιτήρηση και με τεράστια χρέη καταγράφει ράλι κερδών της τάξεως του 180%;

Πηγή: Newscode.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved