ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιδοτούνται 80 επιχειρήσεις- μέλη του ΕΒΕΘ

Επιδοτούνται 80 επιχειρήσεις- μέλη του ΕΒΕΘ

Την επιδότηση 80 επιχειρήσεων-μελών του, για την εξασφάλιση χώρου στη συμμετοχή του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στην 78η ΔΕΘ (7-15 Σεπτεμβρίου), που φέτος διοργανώνεται από τον ενιαίο πλέον εθνικό εκθεσιακό φορέα ΔΕΘ-HELEXPO AE, γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση το ΕΒΕΘ.

Οι επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν στο «Περίπτερο του ΕΒΕΘ», θα εγκατασταθούν σε σταντ εμβαδού 12 τμ., που θα διαθέτουν τον βασικό εξοπλισμό, ενώ παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να ζητήσουν επιδότηση για περισσότερα τ.μ., πάντα όμως πολλαπλάσια του εμβαδού του βασικού σταντ (12 τμ.). Επιπλέον, από το ΕΒΕΘ, γνωστοποιείται ότι υπάρχει η πρόθεση να διατεθούν σε δυνάμει ενδιαφερόμενους και με αντίστοιχους όρους, υπαίθριος, στεγασμένος χώρος (τέντα) πέριξ του «Περιπτέρου του ΕΒΕΘ», εμβαδού περίπου 400 τ.μ., έναντι τελικού ποσού 30 ευρώ/τμ., πλέον ΦΠΑ.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο “Περίπτερο του ΕΒΕΘ”, ξεκινά στις 17 Ιουλίου και μπορούν να συμμετέχουν όσες επιχειρήσεις είναι μέλη του επιμελητηρίου και έχουν εξοφλήσει και τη συνδρομή του 2013.

Επισημαίνεται ότι οι βασικοί άξονες στους οποίους θα αναπτυχθεί η φετινή ΔΕΘ, Καινοτομία- Τεχνολογία- Ανάπτυξης- Εξωστρέφεια, σε συνδυασμό με το μήνυμα της «αναγέννησης» του θεσμού της, θα αποτελέσουν, σύμφωνα με τους διοργανωτές, σημείο αναφοράς για τους συμμετέχοντες, αλλά και πόλο έλξης για περισσότερους από 200.000 επισκέπτες, που αναμένονται φέτος, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΠΗΓΗ ΑΜΝΑ