ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

SingularLogic: Στο Top 3 των εταιρειών outsourcing

SingularLogic: Στο Top 3 των εταιρειών outsourcing

Στις 3 πρώτες θέσεις των εταιρειών παροχής υπηρεσιών Outsourcing, βρίσκεται σταθερά η SingularLogic, στις κατηγορίες υπηρεσιών Application Management Services, Hosted Application Management Services, Hosting Infrastructure Services και Information System Outsourcing Services, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της IDC.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία επενδύει τα τελευταία 5 χρόνια στην παροχή Outsourcing υπηρεσιών που απευθύνονται σε μεγάλους οργανισμούς της βιομηχανίας, της υγείας, των τηλεπικοινωνιών και του λιανικού εμπορίου.

Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα υπηρεσιών 4 Forces της SingularLogic, στοχεύουν στη μείωση του ΙΤ κόστους των εταιρειών και στην καλύτερη εστίαση στις δικές τους δραστηριότητες, ενώ υποστηρίζονται μέσω ενός συμβολαίου επιπέδου παροχής υπηρεσιών ( Service Level Agreement).

Το πρόγραμμα 4 Forces περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών από απλές υπηρεσίες datacenter και private cloud για λόγους επιχειρησιακής συνέχειας και δυνατότητα γρήγορης επαναφοράς από καταστροφικά γεγονότα, managed applications και remotely managed services μέχρι τις υπηρεσίες Business Process Outsourcing, όπου η SingularLogic αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το σύνολο των IT λειτουργιών του Οργανισμού.

Mε το μοντέλο του ΙT Outsourcing λειτουργούν εδώ και πέντε χρόνια όλα τα νοσοκομεία του ομίλου ΥΓΕΙΑ, εδώ και ένα χρόνο η Vivartia και πιο πρόσφατα τα Πλαστικά Θράκης, ενώ με το ίδιο μοντέλο διενεργείται στη χώρα μας, με απόλυτη επιτυχία, τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια η συλλογή, επεξεργασία και η μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει να επιδείξει πλήθος πελατών σε επιμέρους υπηρεσίες outsourcing όπως τους: Levi's, H&M, Sunlight, Demco Group, Eurobrokers, Ελληνικά Μάρκετ, Antisel, Swarovski, Benostan Health Products, Olympus Plaza και Vodafone.