ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Μαρία-Χριστίνα Μίρκιν στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Η Μαρία-Χριστίνα Μίρκιν στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Η Μαρία-Χριστίνα Μίρκιν εντάσσεται στο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Business Development & Marketing Director.


Με 24ετή εμπειρία και εξειδίκευση στη Διοίκηση και Ανάπτυξη Εμπορικών Λειτουργιών (Marketing, Πωλήσεις, Trade Marketing), στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και στη Στρατηγική Επιχειρησιακή Ανάπτυξη, η κα Μίρκιν αποτελεί καταξιωμένο στέλεχος της ελληνικής αγοράς, έχοντας διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις ηγετικών εταιρειών, όπως οι Bristol-Myers Squibb, Nestle Hellas, Coca-Cola HBC, Mythos Brewery-Carlsberg Group και ΕΛΓΕΚΑ.

Η κα Μίρκιν μιλάει 4 γλώσσες και είναι κάτοχος διπλώματος International Baccalaureate, πτυχίου Bachelor (B.Sc.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ειδικότητες Διοίκηση Marketing και Συστήματα Πληροφορικής και κάτοχος πτυχίου Master (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ο κ. Γιάννης Χήτος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας ένα διακεκριμένο στέλεχος της ελληνικής αγοράς. Έχουμε την πεποίθηση ότι η εμπειρία, οι γνώσεις και η δημιουργικότητα της Μαρίας-Χριστίνας θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».