ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Intralot: Δεκαετές συμβόλαιο στην Ταϊβάν

Intralot: Δεκαετές συμβόλαιο στην Ταϊβάν

Η Intralot επιλέχθηκε από την Taiwan Sports Lottery Corporation (TSLC), μεταξύ άλλων διεθνών εταιρειών, ως ο αποκλειστικός συνεργάτης της για την παροχή υπηρεσιών στοιχήματος για τα επόμενα 10 έτη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Intralot θα ξεκινήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες στοιχήματος στις αρχές του 2014 και έως το τέλος του 2023.

Ως ο προμηθευτής υπηρεσιών στοιχήματος της TSLC, η Intralot θα παρέχει υπηρεσίες λειτουργικής υποστήριξης για αθλητικό στοίχημα τόσο επίγειο, σε ένα δίκτυο 1.200 σημείων πώλησης σε όλη τη χώρα, όσο και διαδικτυακό, μέσω internet και κινητών συσκευών.

Η Intralot θα προσφέρει έναν άρτια μελετημένο συνδυασμό υπηρεσιών οργανωτικής και λειτουργικής υποστήριξης υψηλού επιπέδου, απαραίτητο για την επιτυχή διοργάνωση του στοιχήματος, από το σχεδιασμό έως την υλοποίηση.

Η γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προσαρμογή του προϊόντος, διαχείριση περιεχομένου, σύνθεση του προγράμματος, αποδόσεις, αποδοχή στοιχημάτων και διαχείριση κινδύνου, εκπαίδευση, καθώς επίσης και προωθητικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.