ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διορίστηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας

Διορίστηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας

Με πρόεδρο τον Δημήτρη Λακασά, επικεφαλής του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), προχώρησε ο διορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΖΚΘ ΑΕ), κατόπιν σχετικής απόφασης του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης.

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι:

- Ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας Δημήτρης Ευθυμιάδης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας (με αναπληρώτρια την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Στυλιανή Μακραντωνάκη).

- Ο πρόεδρος του ΔΣ του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος εκπροσωπώντας το ΕΚΕΤΑ (με αναπληρωτή τον αντιπρόεδρο του ΔΣ, Γεώργιο Γιαννόπουλο).

- Ο καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας, ως εκπρόσωπος του ΑΠΘ (με αναπληρωτή τον Αναστάσιο Σέξτο, επίκουρο καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ).

- Ο Γεώργιος Μυλωνάς ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (με αναπληρωτή τον Χρήστο Γεωργίου, επικεφαλής της Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Μελετών του Συνδέσμου).

- Ο Παναγιώτης Κετικίδης, επίτιμο μέλος του ΔΣ του ΣΕΒΕ, ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εξαγωγέων (με αναπληρωτή του τον Κεχαγιά Βασίλειο, έφορο του ΔΣ του ΣΕΒΕ).