ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γρηγόρης: Βραβείο Customer Oriented Franchise

Γρηγόρης: Βραβείο Customer Oriented Franchise

Το βραβείο Customer Oriented Franchise, απέσπασε ο Γρηγόρης στην τελετή βράβευσης των Franchise Awards 2014, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου, υπό τις αιγίδες του ΕΒΕΑ, της ΕΣΕΕ και του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος και διοργάνωσε για 6η συνεχόμενη χρονιά το περιοδικό Franchise Business.

Έχοντας διανύσει μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, η φετινή διάκριση του Γρηγόρη, για 6η συνεχή χρονιά, στη βράβευση των καλύτερων αλυσίδων Franchise, ήρθε ως επιστέγασμα των συνεχών προσπαθειών ενός ολόκληρου δικτύου για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει ο Γρηγόρης.

Η συγκεκριμένη βράβευση αποδεικνύει πως η αφοσίωση στο όραμά του, να προσφέρει την καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων στον κόσμο, σε συνδυασμό με τις συνεχείς προσπάθειες ανάπτυξης και υποστήριξης της δραστηριότητας των συνεργατών του, είναι που κάνουν πάνω από 120.000 ανθρώπους να επισκέπτονται το δίκτυο Γρηγόρης Μικρογεύματα, καθημερινά, για 42 συνεχόμενα χρόνια.

Το βραβείο Customer Oriented Franchise αποτελεί την 6η κατά σειρά ετήσια διάκρισή του Γρηγόρη στα βραβεία Franchise και ανήκει σε όλους τους ανθρώπους της εταιρίας αλλά και τους συνεργάτες franchisees, που με τη θετική τους διάθεση και προσπάθεια κρατούν υψηλά το επίπεδο της συνεργασίας.

Τα βραβεία Franchise επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchising ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται της ανάπτυξης του κλάδου, δίνοντας ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών του κλάδου και συνεισφέροντας στην διάδοση του θεσμού.