ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κτηματολόγιο: Τι απαντά για τη στάση πληρωμών

Κτηματολόγιο: Τι απαντά για τη στάση πληρωμών

Για καθυστερήσεις στις πληρωμές και προβλήματα αλλά οχι για στάση πληρωμών κάνει λόγο η εταιρεία του Κτηματολογίου απαντώντας σε όσα καταγγέλλουν εργαζόμενοι στην εταιρεία.

Στην ανακοίνωσή της, μάλιστα, η ΕΚΧΑ Α.Ε. υποστηρίζει ότι τα προβλήματα αυτά «ξεπερνιούνται» αν και σύμφωνα με την καταγγελία του σωματείου μηχανικών και δικηγόρων έχουν παγώσει όλες οι διαγωνιστικές διαδικασίες για τις 28 μελέτες που είχαν εξαγγελθεί από τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Κτηματολόγιο μάλιστα κάνει λόγο για πρόβλημα που κάποιοι επιχειρούν να κρύψουν κάτω από το χαλί.

Η εταιρεία υποστηρίζει ακόμα ότι «τα χρήματα της ΕΚΧΑ ΑΕ είναι απολύτως διασφαλισμένα σε λογαριασμούς της εταιρείας και έχουν εξασφαλιστεί και υψηλά επιτόκια. Σε καμία περίπτωση, δεν διακυβεύεται η πορεία του έργου και δεν διακινδυνεύει η λειτουργία της εταιρίας. Αντίθετα, κάθε μέρα που περνά επιταχύνεται όλο και περισσότερο η προσπάθεια και οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου».

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα»: Στάση πληρωμών κήρυξε το Εθνικό Κτηματολόγιο