Το νέο e-shop του supermarket Βερόπουλος... με ένα κλικ!

Το νέο e-shop του supermarket Βερόπουλος... με ένα κλικ!

Με συνέπεια στις διαχρονικές αξίες μας, και με επίκεντρο πάντα τον Έλληνα καταναλωτή, τα supermarket Βερόπουλος συνεχίζουν να προσφέρουν την ποιότητα και την ποικιλία όχι μόνο στα προϊόντα αλλά και στις υπηρεσίες τους, με στόχο την καθημερινή εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Το e-shop των Super Market Βερόπουλος, είναι μια από τις πρωτοπόρες πρωτοβουλίες για τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών, η οποία ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια.

Σήμερα, ακόμα πιο σύγχρονο, το e-shop παρέχει ακόμα πιο εύκολη πλοήγηση, προκειμένου να κάνετε τις αγορές σας με μεγαλύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και υπηρεσίες που βοηθούν τον καλύτερο προϋπολογισμό των χρημάτων σας, καθώς μπορείτε να ενημερώνεστε για την κατάσταση των παραγγελιών σας και να βλέπετε τις παραγγελίες που έχετε κάνει στο παρελθόν. Επίσης, με την υπηρεσία διανομής ‘Κατ’ οίκον’, μπορείτε να λάβετε τα ψώνια σας στο σπίτι σας, χωρίς χρέωση.

Επιπλέον, επωφεληθείτε από τα προνόμια της ΒΕΡΟκάρτας, και κάντε τις αγορές σας ακόμα πιο οικονομικά.

Για ακόμα πιο γρήγορες και ξεκούραστες αγορές, όποια στιγμή επιθυμείτε αλλά και όπου και αν βρίσκεστε, επισκεφτείτε το ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα Βερόπουλος.