ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Bild: Όχι άλλα δισεκατομμύρια στους Έλληνες

Bild: Όχι άλλα δισεκατομμύρια στους Έλληνες

Άλλο ένα δημοσίευμα πρόκληση κατά της Ελλάδας από τη γερμανική Bild, την ώρα που ήδη έγινε γνωστή η υπερψήφιση του ελληνικού αιτήματος στο Βερολίνο, σε δοκιμαστική ψηφοφορία, ενόψει της αυριανής επίσημης στη Bundestug.

Η γνωστή για τις θέσεις της Bild, καλεί τους Γερμανούς πολίτες να βγουν στους δρόμους κρατώντας το πρωτοσέλιδο τους που φωνάζει NEIN, αφού το εκτυπώσουν και βγάλουν φωτογραφία την οποία θα αποστείλουν στην εφημερίδα.

Στο δημοσίευμα με κεντρικό τίτλο Όχι σε περαιτέρω βοήθεια δισεκατομμυρίων στους Ελληνες, η εφημερίδα παραθέτει δηλώσεις των προηγούμενων Ελλήνων πρωθυπουργών Σαμαρά, Παπανδρέου, του νυν ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη, αλλά και του Β. Σόιμπλε.

bild

Συγκεκριμένα γράφει

Έχετε υποσχεθεί ξανά και ξανά:

«Φυσικά και θα εξοφλήσουμε τα χρέη μας, το υπόσχομαι.» (Πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις 23.8.2012 στην ΕΙΚ)
«Θα πληρώσουμε πίσω κάθε δεκάρα. Η Γερμανία θα πάρει πίσω τα χρήματά της - με υψηλά επιτόκια »(πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου στις 23 Μαρτίου 2011) ..

Ακολούθως αναφέρεται στην αυριανή επίσημη ψηφοφορία της γερμανικής Βουλής για το ελληνικό αίτημα

ΑΛΛΑ γιατί πρέπει να πιστέψουμε!

Η γερμανική Bundestag αύριο θα εγκρίνει και πάλι νέα δισεκατομμύρια-βοηθήματα (€ 13.700.000.000) για την Ελλάδα.

Για 5η φορά! Συνεπώς η εικόνα τώρα λέει: ΟΧΙ! νέα δισεκατομμύρια δώρα στην Ελλάδα!
Επειδή 250 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη δοθεί στις πτωχευμένες κυβερνήσεις στην Αθήνα.
Το γερμανικό μερίδιο είναι σχεδόν 80 δισεκατομμύρια,σύμφωνα με υπολογισμούς του ινστιτούτου Ifo του Μονάχου, συνεχίζει το δημοαίευμα. Τρέχον χρέος της Ελλάδας 318 δισεκατομμύρια ευρώ!

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αμφιβάλλει για τη βούληση των Ελλήνων: Η κυβέρνηση στην Αθήνα πρέπει να εξακολουθήσει τις μεταρρυθμίσεις είπε χθες, αλλιώς δεν θα «πληρωθεί»!
Διότι: Υπάρχουν ακόμα «πολλές αμφιβολίες στη Γερμανία"!
Και δικαίως! Γιατί οι Ελληνες φαίνεται να μην έχουν απολύτως καμία πρόθεση να αποπληρώσουν τα χρέη τους.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε χθες ότι τον Ιούλιο η χώρα του θα χρειαστεί και νέα βοήθεια, προφανώς ένα κούρεμα: «Μιλώ για την αναδιάρθρωση του χρέους, η μείωση του χρέους μας."

Γεγονός: Οι ειδικοί προβλέπουν ότι η Ελλάδα το αργότερο τον Ιούλιο θα χρειαστεί ένα τρίτο πακέτο βοήθειας πολλών δισεκατομμυρίων .

Ολοκληρώνοντας το δημοσίευμα καταλήγει
ΟΧΙ! Καμία περαιτέρω βοήθεια δισεκατομμυρίων για τους Έλληνες!

Σχετικές ειδήσεις