ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θρασύς ο Σόιμπλε «ξαναχτυπά»: Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι Έλληνες!

Θρασύς ο Σόιμπλε «ξαναχτυπά»: Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι Έλληνες!

Χωρίς καμία διάθεση, όχι μόνο να… συμμορφωθεί με την ξεκάθαρη εντολή του ελληνικού λαού, αλλά και να σεβαστεί επιτέλους την επιθυμία του, μετά τα δεινά που έχει υποφέρει λόγω του μνημονιακού καθεστώτος που του επέβαλλε (μαζί με τη Μέρκελ) μέσω των φιλογερμανικών προηγουμένων κυβερνήσεων της χώρας μας, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε συνεχίζει τις εμπρηστικές και κυρίως υπεροπτικές δηλώσεις του εναντίον της Ελλάδας και όσων προσπαθούν να τη σώσουν από τα «δόντια» του.

Αφού λοιπόν κουνά το δάχτυλο στη χώρα μας, σημειώνοντας πως: «Αν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της, θα υποστεί τις συνέπειες», ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών υποστηρίζει ευθαρσώς ότι ελάχιστα τον ενδιαφέρουν τι λένε οι Έλληνες στις συνεντεύξεις τους!

Κάτι βέβαια που οι Έλληνες έχουν νιώσει καλά στο πετσί τους τόσα χρόνια με τα ανελέητα μέτρα λιτότητας…

Παράλληλα, ο κ. Σόιμπλε, μιλώντας στο γερμανικό κανάλι ZDF, ανέφερε ότι «Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι αυτά στα οποία έχουν δεσμευτεί», για να καταλήξει:
«Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται ορισμένες φορές η Αθήνα με αφήνει άφωνο, γιατί αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς, κατά τη δική μου άποψη, δεν ανταποκρίνεται στα ελληνικά συμφέροντα».

Καλύτερα θα ήταν πάντως κ. Σόιμπλε να αφήσετε κάποια στιγμή τους ίδιους τους Έλληνες να αποφανθούν για τα συμφέροντά τους, καθώς μάλλον τα… μπερδεύετε με όσων τους θέλουν δέσμιους και άεργους…

Σχετικές ειδήσεις