ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΕΝΠΕ εκπαιδεύει την περιφέρεια στις ηλεκτρονικές δημόσιες συμβάσεις

Η ΕΝΠΕ εκπαιδεύει την περιφέρεια στις ηλεκτρονικές δημόσιες συμβάσεις

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στη διαχείριση των ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων μελετών, προμηθειών και έργων διοργάνωσε η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δημοσίων Συμβάσεων και Προμηθειών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, συμμετείχαν στελέχη από τις υπηρεσίες προμηθειών, τεχνικών έργων και αναπτυξιακού προγραμματισμού των 13 Περιφερειών τα οποία εξειδικεύονται σε ζητήματα σχεδιασμού και υλοποίησης ηλεκτρονικών διαγωνιστικών διαδικασιών.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός δήλωσε: «Επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό των περιφερειών το οποίο είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στον αγώνα μας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Το σεμινάριο αυτό γίνεται σε έναν από τους πιο καίριους τομείς της δραστηριότητας των Περιφερειών που είναι η χρηστή και διαφανής διαχείριση των έργων, των μελετών και των κρατικών προμηθειών».