ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ταξίδια κληρώνει το Εθνικό Λαχείο

Ταξίδια κληρώνει το Εθνικό Λαχείο

Στην κλήρωση 15 ταξιδιών σε όλη την Ελλάδα προχωρά το Εθνικό Λαχείο ενσωματώνοντας για πρώτη φορά μία ακόμα κλήρωση μη χρηματικών επάθλων για να προσθέσει στην αξία του λαχείου και θα δώσει την ευκαιρία στους νικητές να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.

Της Μαρίνας Πρωτονοταρίου

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι παίκτες του Εθνικού Λαχείου που θα συμμετέχουν στην νέα έκδοση 229 (ανεξαρτήτως αν αγοράζουν ολόκληρη δεκάδα ή όχι). Η διάθεση Λαχνών από τους Πράκτορες στους παίκτες θα αρχίσει από τις Αρχές Μαΐου μέχρι πριν την πρώτη κλήρωση.

Για να συμμετέχουν στην έξτρα κλήρωση οι παίκτες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα που έχει αναρτηθεί στο www.laheia.gr ή να καλέσουν την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. στο 800 800 5000 (γραμμή χωρίς χρέωση) όπου ένας εκπρόσωπος της Ελληνικά Λαχεία θα συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής εκ μέρους τους

Σε κάθε περίπτωση ο παίκτης θα πρέπει να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) που θα λάβει μόλις συμπληρωθεί η φόρμα. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2015. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί από την Επιτροπή Κρατικών Λαχείων στις 12 Ιουλίου και συνολικά θα κληρωθούν 15 ταξίδια. Οι νικητές θα αναρτηθούν στο www.laheia.gr . Επίσης, στο πρακτορείο ταξιδίων που συνεργάζεται με την Ελληνικά Λαχεία.

Σχετικές ειδήσεις