ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η άφιξη της Βελκουλέσκου - «Κρυβόταν» σε ξενοδοχείο στο Καβούρι

Η άφιξη της Βελκουλέσκου - «Κρυβόταν» σε ξενοδοχείο στο Καβούρι

Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Πέμπτης (30/07/2015) πέρασε την πόρτα του ξενοδοχείου διαμονής τηςη «σκληρή» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντέλια Βελκουλέσκου για να αναλάβει τη διαπραγμάτευση.

Συνοδευόμενη από 20 άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας και υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών και με τις κάμερες να απαθανατίζουν την άφιξή της, η Ρουμάνα εκπρόσωπος του Ταμείου οδηγήθηκε από τη ρεσεψιόν στο δωμάτιο της και από εκεί απευθείας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όπου λαμβάνουν χώρα σε αίθουσα του ξενοδοχείου προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά από τα κλιμάκια των Θεσμών.

Ωστόσο μπορεί όλοι να περίμεναν πότε θα φτάσει στην Ελλάδα η εκπρόσωπος του ΔΝΤ, αλλά φαίνεται πως ήταν εδώ και «κρυβόταν» σε ξενοδοχείο στο Καβούρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου όλες αυτές τις ημέρες η Ρουμάνα εκπρόσωπος του ΔΝΤ είχε θέα τον Αργοσαρωνικό σε ξενοδοχείο γνωστής ελληνικής αλυσίδας όπου παλιά χρησιμοποιούνταν ως κατοικία για τους Αμερικανούς αξιωματικούς της Βάσης του Ελληνικού. Πληροφορίες λένε μάλιστα ότι κάποια από αυτές τις μέρες συναντήθηκε και με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη με τον οποίο συζήτησε βασικές μεταρρυθμίσεις του νέου προγράμματος, όπως η εργαλειοθήκη για ΟΟΣΑ, η αδειοδότηση των επιχειρήσεων αλλά και η εκκαθάριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Ρoή Ειδήσεων