ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καταγγελία Πετρόπουλου: Κύκλοι ερωτοτροπούν με την ανωμαλία - κρύβονται πίσω από τους αγρότες

Καταγγελία Πετρόπουλου: Κύκλοι ερωτοτροπούν με την ανωμαλία - κρύβονται πίσω από τους αγρότες

Την ύπαρξη κάποιων «που κρύβονται πίσω από τους αγρότες» και προκαλούν επεισόδια κατήγγειλε ο Αναστάσιος Πετρόπουλος.

Όπως τόνισε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης μιλώντας στο Star πρόκειται για «κύκλους που ερωτοτροπούν με την ανωμαλία και προκαλούν διαρκώς αναταραχή» και δεν έχουν σχέση με τα πολιτικά κόμματα της χώρας ούτε τους επιστημονικούς φορείς.

«Πώς αλλιώς θα εξηγούσατε τον εγκλεισμό επί 12 ώρες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Κομοτηνή από στοιχεία τα οποία ξέρουμε τι προέλευση είχαν; Δεν μιλάω για όλον τον κόσμο που ήταν εκεί, μιλάω για αυτούς που κατηύθυναν τις δράσεις. Υπάρχει μία συμπεριφορά που προκαλεί ταλαιπωρία στο κοινό, καταστρέφει την οικονομία και πλήττει τον τουρισμό. Κάποιοι εμποδίζουν τον διάλογο» τόνισε ο ίδιος.

Ο κ. Πετρόπουλος σημείωσε ότι το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα έχει καταρρεύσει και ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση επιδιώκει διάλογο με τους αγρότες και τις επαγγελματικές ομάδες.

Παράλληλα, με αφορμή τον 1 χρόνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τις υποσχέσεις που είχε δώσει η κυβέρνηση πριν τις εκλογές, είπε: «Ήταν υποσχέσεις που προϋπέθεταν την ανατροπή των δεσμεύσεων που εξαρτούσαν τη χώρα από ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης. Δεν επετεύχθη ο στόχος. Επομένως δεν ήταν δυνατό να προχωρήσουμε στον δικό μας σχεδιασμό που προέβλεπε διαγραφή ενός μέρους του χρέους, 13η σύνταξη, κλπ».