ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο: Ανέβαλε συνέδριο για την Ασφάλιση λόγω τεταμένης ατμόσφαιρας

Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο: Ανέβαλε συνέδριο για την Ασφάλιση λόγω τεταμένης ατμόσφαιρας

Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα συνέδριο, με θέμα την Κοινωνική Ασφάλιση, που διοργάνωνε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Το Επιμελητήριο προχώρησε στην αναβολή του συνεδρίου, λόγω της κλιμακούμενης τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί και των διαφόρων κινητοποιήσεων.
Συγκεκριμένα, το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ανακοίνωσε τα εξής: «To Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο επιθυμεί μέσα από τις πρωτοβουλίες του να συνδράμει στην αναζήτηση λύσεων για κρίσιμα θέματα της οικονομίας και επιχειρηματικότητας μέσα πάντα από δημιουργικό διάλογο και ανταλλαγή τεκμηριωμένων θέσεων με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων. Στο πλαίσιο αυτό, είχε προγραμματίσει τη διεξαγωγή ενός συνεδρίου πάνω στο μείζον ζήτημα του ασφαλιστικού για την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των εμπλεκομένων φορέων.
Λόγω, όμως, της κλιμακούμενης τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί και των διαφόρων κινητοποιήσεων, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα μπορεί να υπάρξει ο ανοικτός διάλογος που επιθυμούσαμε και, συνεπώς, είμαστε υποχρεωμένοι και με αίσθημα ευθύνης να προχωρήσουμε στην αναβολή αυτού του συνεδρίου. Σε εύθετο χρόνο θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές για τη διαθεσιμότητά τους, αλλά και όσους δήλωσαν συμμετοχή στο συνέδριο. Ευελπιστούμε ότι το συνέδριο μας θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα σε ένα κλίμα που να επιτρέψει τη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και θέσεων».