ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Φωτιές» στο βρετανικό Κοινοβούλιο άναψε ο Βαρουφάκης! (video)

«Φωτιές» στο βρετανικό Κοινοβούλιο άναψε ο Βαρουφάκης! (video)

Καυστικά σχόλια έκαναν ο Βρετανός πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και ο υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν για την επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη ως οικονομικού συμβούλου του κόμματος των εργατικών.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν τον κ. Βαρουφάκη να έχει αναλάβει χρέη συβούλου στους Εργατικούς, ο κ. Κάμερον είπε μιλώντας στο βρετανικό Κοινοβούλιο: «Διαβάζω τακτικά την εφημερίδα "Islington Tribune" και μπορώ να γνωστοποιήσω στο Κοινοβούλιο τον τελευταίο οικονομικό σύμβουλο του Κόρμπιν, τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη. Ήταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών που άφησε …συντρίμμια την οικονομία της χώρας του. Αυτή είναι η πολιτική των Εργατικών με δύο λόγια: Ακρόπολη τώρα».

Ακόμα πιο δηκτικός ήταν ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος τόνισε μιλώντας στο Κοινοβούλιο: «Το γεγονός ότι οι Εργατικοί έχουν σύμβουλο τον Γιάννη Βαρουφάκη και τον επαναστατικό μαρξιστή παρουσιαστή Πολ Μέισον δείχνει κάτι για τα οικονομικά. Υποθέτω ότι τους διάλεξαν επειδή ο πρόεδρος Μάο είναι νεκρός και ο Μίκυ Μάους απασχολημένος»!

Σχετικές ειδήσεις