ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς θα εξασφαλίσετε πλεονέκτημα για το εφάπαξ

Πώς θα εξασφαλίσετε πλεονέκτημα για το εφάπαξ

Αν οι σημερινές οικονομικές συνθήκες -σε συνδυασμό με τους περιοριστικούς όρους που έχουν τεθεί- και η αδυναμία των ασφαλιστικών ταμείων σας δημιουργούν ανασφάλεια για το μέλλον, η Eurolife ERB Ασφαλιστική έρχεται να σας προσφέρει μία εναλλακτική πρόταση- λύση σε μία εποχή που δεν μοιάζει να υπάρχουν άλλες.

Της Μαρίνας Πρωτονοταρίου

Με το ασφαλιστικό - αποταμιευτικό πρόγραμμα «Εξασφαλίζω πλεονέκτημα για το εφάπαξ», η Eurolife ERB Ασφαλιστική, προσφέρει τη λύση που ψάχνετε και ένα πραγματικά ισχυρό πλεονέκτημα. Το εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο 3%, από τα υψηλότερα της αγοράς και με εγγυημένο κεφάλαιο, τώρα νιώθετε τη σιγουριά να επενδύσετε στο μέλλον και να δώσετε στο κεφάλαιό σας την ώθηση που χρειάζεται.

Για να διαμορφώσει αυτό το ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα η Εurolife ERB Ασφαλιστική αξιοποίησε την τεχνογνωσία και τις δυνατότητες που προκύπτουν από τη μετοχική σχέση με το διεθνή επενδυτικό Όμιλο Fairfax.

Το «Εξασφαλίζω πλεονέκτημα για το εφάπαξ» απευθύνεται σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα εγγυημένο κεφάλαιο για το μέλλον, αξιοποιώντας τα χρήματα που διαθέτουν τώρα με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Το πρόγραμμα προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα που μπορούν να δώσουν νέα ώθηση σε μικρά ή μεγαλύτερα κεφάλαια που παραμένουν στάσιμα:

- Εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο 3% (από τα υψηλότερα της αγοράς) για τη δημιουργία του επιθυμητού εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη του συμβολαίου.
- Δυνατότητα ολικής εξαγοράς του συμβολαίου μετά την πάροδο του 1ου ασφαλιστικού έτους (σύμφωνα με τον Πίνακα Αξιών Εξαγοράς που συμπεριλαμβάνεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο).
- Καταβολή στους δικαιούχους των καταβληθέντων καθαρών ασφαλίστρων σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου.

Παράδειγμα παρεχόμενου οφέλους «Εξασφαλίζω πλεονέκτημα για το εφάπαξ»

Ασφαλισμένος ηλικίας 50 ετών, με καταβολή εφάπαξ ασφαλίστρου 20.000 ευρώ και διάρκεια προγράμματος 15 έτη, εξασφαλίζει στη λήξη του προγράμματος εγγυημένο κεφάλαιο 28.498 ευρώ (τα παραπάνω είναι υπολογισμένα λαμβάνοντας υπόψη και την εισφορά του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής ).

Η Eurolife ERB, με ισχυρή κερδοφορία, υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και 15 χρόνια δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά, αποτελεί μια εταιρεία που προσφέρει δύναμη σταθερότητας και αίσθημα ασφάλειας στους ασφαλισμένους. Με τη σημαντική στήριξη της Fairfax, του νέου ισχυρού σύμμαχού της στη σταθερά δυναμική ανάπτυξή της, η Eurolife ERB ισχυροποιείται περαιτέρω, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται με ευελιξία στις ανάγκες των ασφαλισμένων, παραμένοντας σταθερά δίπλα τους σε κάθε τους βήμα. Σε τέτοιου είδους επενδύσεις, είναι εξαιρετικής σημασίας η επιλογή μεγάλης και αξιόπιστης ασφαλιστικής εταιρείας.

Γιατί είναι έξυπνη η επιλογή ενός ασφαλιστικού - αποταμιευτικού προγράμματος

Τα ασφαλιστικά -αποταμιευτικά προγράμματα συνιστούν μια λύση που προσφέρει η ασφαλιστική αγορά και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους επενδυτές και σήμερα αποτελούν μια από τις έξυπνες επιλογές τοποθέτησης χρημάτων. Τα κεφάλαια που συλλέγουν οι εταιρείες μέσω των ασφαλιστικών αποταμιευτικών προγραμμάτων επενδύονται με τη σειρά τους σε ομολογίες, μετοχές, γενικά τίτλους σταθερής και μη απόδοσης και στην αγορά και εκμετάλλευση ακινήτων.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε ότι -πέραν της ελάχιστης εγγυημένης απόδοσης- τα κέρδη των ασφαλιστικών εταιρειών από τις επενδύσεις των χρημάτων του επενδυτή, μπορεί να του αποδοθούν σε ποσοστό που αγγίζει ακόμη και το 90% του κέρδους, πάντα ανάλογα με την εταιρεία.