ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ομολογιούχοι ξεσπούν: Ο ΣΥΡΙΖΑ μάς πούλησε!

Οι ομολογιούχοι ξεσπούν: Ο ΣΥΡΙΖΑ μάς πούλησε!

Με μια ανακοίνωση – καταπέλτη που δημοσιεύουν σήμερα, Πέμπτη (20/10/2016), οι ομολογιούχοι εξαπολύουν σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, ενώ παράλληλα καλούν όλα τα μέλη σε ανοιχτή συγκέντρωση τη Δευτέρα (31/10/2016) έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ: «Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ, Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ»

Οι ομολογιούχοι δηλώνουν χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας πούλησε». Παράλληλα, επικρίνουν με δριμύτητα τους υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Σταθάκη, τονίζοντας: «Ο Τσακαλώτος είναι χαμένος. Ο Σταθάκης ούτε μας ξέρει».

Τονίζουν, εξάλλου, πως ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τους υποστήριξε ενόσω ήταν στην αντιπολίτευση, μετά τις εκλογές δεν υπήρξε «ούτε φωνή ούτε ακρόαση».

Αυτούσια η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Φίλοι Ομολογιούχοι,

Πέρασαν πάνω από 4 χρόνια που ο Βενιζέλος υπέγραψε την καταδίκη μας και μας έκλεψε τις οικονομίες μας.
Τα δικαστήρια θεώρησαν ότι το «δημόσιο συμφέρον» είναι πάνω από τα ατομικά δικαιώματα και δικαιολόγησαν την κλοπή.... Η ιστορία του Ρομπέν των δασών επαναλαμβάνεται με Ρομπέν το Βενιζέλο !!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση, στάθηκε στο πλευρό μας και κατέθεσε νομoσχέδιο. Εμείς το πιστέψαμε και στηρίξαμε το ΣΥΡΙΖΑ γιατί ελπίζαμε στην αναγνώριση και αποκατάσταση της αδικίας.

Μετά τις εκλογές ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Ο Αλεξιάδης είπε από το βήμα της βουλής ότι θα μας συναντήσει μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης αξιολόγησης. Μετά χάθηκε...

Ο Τσακαλώτος είναι χαμένος.

Ο Σταθάκης ούτε μας ξέρει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ

Έκλεψε τις ψήφους μας και μετά κάθισε στις υπουργικές καρέκλες ζητώντας με θράσος στους πολίτες να τον εμπιστευτούν και να επιστρέψουν πίσω και τις καταθέσεις τους!

Αν δεν αποκατασταθούν οι ομολογιούχοι που εμπιστεύτηκαν στο κράτος τις οικονομίες τους, κανένας πολίτης δεν θα τους ξαναεμπιστευτεί.

Καλούμε την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, στις 10 π.μ. να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, σε ανοιχτή συγκέντρωση όλων των ομολογιούχων έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με το αίτημα και την απαίτηση να γίνει άμεσα συνάντηση του Συλλόγου με το Οικονομικό Υπουργείο.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Εκπρόσωποι θα επιδώσουν ψήφισμα στο Γραμματέα του κόμματος και ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών.

ΤΟ Δ.Σ. του Συλλόγου».