ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από τις «διεθνείς συμμαχίες» περιμένει να «σώσει» το εργασιακό η κυβέρνηση

Από τις «διεθνείς συμμαχίες» περιμένει να «σώσει» το εργασιακό η κυβέρνηση

Οι διεθνείς συμμαχίες της κυβέρνησης αυξάνουν τις πιθανότητες για επιτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων στα εργασιακά, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, δύο ημέρες πριν από το EWG στις Βρυξέλλες και τη διαπραγμάτευση να εξελίσσεται... στάσιμη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχεται πως ...περιμένουμε ξανά από τους άλλους... δείχνοντας ως το μεγαλύτερο εμπόδιο το ΔΝΤ.

«Η ευρεία στήριξη στις θέσεις που διατύπωσε ο πρωθυπουργός», δήλωσε στο briefing, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, «είναι κομβικής σημασίας αυτή την περίοδο που είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με στόχο την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα. Γιατί πια η Ελλάδα διεκδικεί, έχοντας σημαντική στήριξη από την Ευρώπη γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες για μια επιτυχή κατάληξη των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων για τα εργασιακά, προς όφελος του κόσμου της εργασίας».

Υπενθυμίζεται ότι σύγκλιση μεταξύ των δύο πλευρών έχει επιτευχθεί σύμφωνα με πληροφορίες μόνο όσον αφορά το αφορολόγητο και τα αντίμετρα

Σχετικές ειδήσεις