ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα ανασφάλιστα οχήματα στο στόχαστρο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

Τα ανασφάλιστα οχήματα στο στόχαστρο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

Ειδοποιητήρια μέσω ΤΑΧΙSnet και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνουν ήδη 1.151.000 κατόχοι πιθανών ανασφάλιστων οχημάτων με τα οποία καλούνται να ασφαλίσουν τα οχήματά τους και να καταβάλλουν το ειδικό παράβολο των 250 ευρώ εντός διμήνου.

Σε αντίθετη περίπτωση οι Αστυνομικές Αρχές θα προχωρήσουν στην αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας τους και των πινακίδων των οχημάτων τους.

Τα οχήματα αυτά εντοπίστηκαν κατά την διασταύρωση που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων μεταξύ του συνόλου των κυκλοφορούντων οχημάτων και του αρχείου των κυκλοφορούντων με ασφαλιστική κάλυψη (στις 6/6/2017).

Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΑΔΕ οι κάτοχοι των 1.151.000 οχημάτων ενημερώθηκαν με μήνυμα στη θυρίδα TAXISnet, ενώ είναι σε εξέλιξη η αποστολή μηνυμάτων στο λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των κατόχων.

Όμως πώς μπορούμε να ελέγξουμε αν το όχημα μας δε βρίσκεται (ή βρίσκεται) στη λίστα των ανασφάλιστων που έχει το υπουργείο Οικονομικών;

Πατήστε εδώ και θα το μάθετε

Συνδέεστε με το site του «Επικουρικού Κεφαλαίου». Εκεί συμπληρώνετε το ΑΦΜ σας, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας, συμπληρώνετε και τον κωδικό ασφαλείας και άμεσα μαθαίνετε την απάντηση.

Σχετικές ειδήσεις