ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυθαίρετα: Σύντομα ο νέος νόμος

Αυθαίρετα: Σύντομα ο νέος νόμος

Θέμα λίγου χρόνου είναι, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, η κατάθεση και συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για πολεοδομικά θέματα και τα αυθαίρετα.

Στην επιτροπή ακροάσεων της Βουλής, που συνεδρίασε την Τετάρτη (28/6) προκειμένου να διατυπώσει γνώμη για τον διορισμό του προέδρου του ΔΣ του Πράσινου Ταμείου, Γιώργου Πατρίκιου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, έλαβε το λόγο προκειμένου να απαντήσει σε διάφορα θέματα που έθεσαν οι βουλευτές.

Όπως ανέφερε ο κ. Σταθάκης, ο νόμος για την πολεοδομία και τα αυθαίρετα βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ).

«Είναι ένα μεγάλο νομοσχέδιο, σχεδόν 200 σελίδες, ένα νομοσχέδιο περίπλοκο, ένα σύνθετο εγχείρημα που θα δώσει λύσεις» είπε ο Γιώργος Σταθάκης και επισήμανε ότι ήδη υπάρχει μια υστέρηση εσόδων, καθώς κάποιοι έχουν παρατείνει τις δηλώσεις τους για συναφή θέματα, προσδοκώντας ένα ευνοϊκότερο πλαίσιο αντιμετώπισης από την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία.

ΑΠΕ

Σχετικές ειδήσεις