ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοινωνικό μέρισμα 2017: 23.000 αιτήσεις σε 2,5 ώρες - Ποιες και γιατί απορρίφθηκαν

Κοινωνικό μέρισμα 2017: 23.000 αιτήσεις σε 2,5 ώρες - Ποιες και γιατί απορρίφθηκαν

Κοινωνικό μέρισμα 2017: Δεν εγκρίθηκαν οι περισσότερες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα που κατατέθηκαν στις πρώτες ώρες λειτουργίας του συστήματος την Κυριακή (26/11).

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της πλατφόρμας www.koinonikomerisma.gr μέχρι και τις 22:00 το βράδυ είχαν προσπαθήσει να πάρουν τα χρήματα 23.000 άτομα.

Έγιναν δηλαδή 23.000 αιτήσεις μέσα σε δυόμισι ώρες λειτουργίας του συστήματος, αλλά κόπηκαν οι 14.000. Έγιναν δεκτές μόνο 9.000 αιτήσεις.

Το σύστημα ελέγχθηκε και αποδείχθηκε ότι μπορεί να «σηκώσει» ως και 200.000 αιτήσεις την ώρα.

Το πρώτο βήμα, αφού κάποιος μπει με τους κωδικούς για τοTAXISnet, είναι η επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ και η συναίνεση για επεξεργασία των στοιχείων του ίδιου του αιτούντος της συζύγου, των τέκνων και των φιλοξενουμένων.

Αμέσως μετά εμφανίζεται η λίστα με τα προσωπικά στοιχεία των μελών της οικογένειας, η περιουσιακή στοιχεία, αλλά και τα στοιχεία για το εισόδημα.

Το αμέσως επόμενο βήμα είναι η συμπλήρωση ενός αριθμού IBAN για την είσπραξη των χρημάτων. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη συμπλήρωση του αριθμού. Σε αυτό το βήμα απαιτείται και η συμπλήρωση ενός αριθμού τηλεφώνου, αλλά και ένα e-mail για τυχόν ειδοποιήσεις.

Στην περίπτωση που υπάρχουν φιλοξενούμενοι θα πρέπει να υπάρξει επιβεβαίωση από τους ίδιους μέσω των δικών τους κωδικών στο ΤAXISnet για την χρήση των στοιχείων.

Η φόρμα θα σας ενημερώσει αυτόματα για το πόσα και ποια άτομα θεωρούνται φιλοξενούμενοι και πρέπει να υπάρξει συναίνεση επεξεργασίας στοιχείων.

Μετά και τη συμπλήρωση αυτών των στοιχείων θα εμφανιστεί στη φόρμα εάν ο αιτών πληροί τα κριτήρια.

Τέλος θα πρέπει να πατήσετε την ένδειξη «έγκριση – συναίνεση» έτσι ώστε να λάβετε τα χρήματα.

Πηγή : Έθνος

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων