ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σάλος για τη Folli Follie: Συνεχείς αποκαλύψεις για το μέγα σκάνδαλο

Σάλος για τη Folli Follie: Συνεχείς αποκαλύψεις για το μέγα σκάνδαλο

Πληροφορίες ότι προσημειώθηκαν περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας Κουτσολιούτσου σε εταιρεία με έδρα την Ελβετία έναντι δανείου

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη για τη Folli Folllie, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για ένα εκ των μεγαλυτέρων σκανδάλων του ελληνικού Χρηματιστηρίου, το μέγεθος του οποίου ακόμα δεν έχει υπολογιστεί.

Το τελευταίο επεισόδιο στην υπόθεση αυτή αφορά στις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας Κουτσολιούτσου φέρεται ότι προσημειώθηκαν, λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, σε εταιρεία με έδρα την Ελβετία έναντι δανείου και με τον τρόπο αυτόν σήμερα να βρίσκονται εκτός των αξιώσεων που εγείρουν οι άλλοι πιστωτές της εταιρείας.

Μάλιστα, άγνωστο είναι που έχουν κατευθυνθεί τα χρήματα αυτά. Συγκεκριμένα πρόκειται για πολυτελές ακίνητο της οικογένειας Κουτσολιούτσου στις Σπέτσες, η προσημείωση του οποίου στο υποθηκοφυλακείο των Σπετσών έγινε έναντι του ποσού των 36,45 εκατομμυρίων ευρώ σε εταιρεία η οποία φέρεται ότι ανήκει σε υψηλόβαθμο στέλεχος του ελβετικού ομίλου Dufry.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την εταιρεία Petrus AG με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, η οποία προχώρησε στην προσημείωση επικαλούμενη δανειακή σύμβαση 36,45 εκατ. ευρώ μεταξύ της εταιρείας Petrus AG και του Δημήτρη Κουτσολιούτσου.

Διαβάστε περισσότερα στο: cnn.gr