Διαβουλεύσεις για συρρίκνωση προϋπολογισμού στις ΗΠΑ

Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων και η Γερουσία ψήφισε χθες το νομοσχέδιο που διασφαλίζει τη χρηματοδότηση της αμερικανικής κυβέρνησης καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο σχέδιο για την περικοπή των ελλειμμάτων του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού.
Το νομοσχέδιο συγκεκριμένα καλύπτει τη χρηματοδότηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης έως τις 16 Δεκεμβρίου.
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Καπιτώλιο καθώς διατηρείται το αδιέξοδο στην κοινή επιτροπή Δημοκρατικών – Ρεπουμπλικάνων για τον περιορισμό του ομοσπονδιακού ελλείμματος.
Επισημαίνεται πως τα δύο κόμματα θα πρέπει να συμφωνήσουν σε ένα κοινό σχέδιο που θα προβλέπει περικοπές 1,2 τρισ. δολ. για την επόμενη δεκαετία μέχρι την προθεσμία της 23ης Νοεμβρίου.
Ροή Ειδήσεων
20 λεπτά πριν
Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Τεμάχισαν γατάκια και τα έβαλαν σε πιάτο σίτισης των αδέσποτων
21 λεπτά πριν
O Μάικ Μπατίστ έχει στην καρδιά του την Ελλάδα: Το «γαλανόλευκο» tattoo που «χτύπησε» (photo)
26 λεπτά πριν
Survivor - Απόστολος Ρουβάς: «Έχασα τον εαυτό μου - Ζήτησα από τη Ναυσικά να με ψηφίσει» (videos)
27 λεπτά πριν
Βασίλης Κικίλιας: Με συλλογική προσπάθεια θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα στον τουρισμό
37 λεπτά πριν