ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Πότε θα γίνει η πληρωμή για τον μήνα Μάρτιο

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Πότε θα γίνει η πληρωμή για τον μήνα Μάρτιο
Οι δικαιούχοι ξεπερνούν τους 260.000

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ): Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 54.038.115 ευρώ για την πληρωμή της δόσης του Μαρτίου για το πρόγραμμα Κοινωνικού Εισόδηματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Αυτό ορίζει απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Η πληρωμή του ΚΕΑ, θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η πληρωμή μηνός Μαρτίου 2019 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι 28-02-2019) του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) θα γίνει, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Συγκεκριμένα:

Από τις απογευματινές ώρες της 28/03/2019 θα ξεκινήσει η πίστωση των χρημάτων του ΚΕΑ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων και τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα την 29/03/2019.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα ενοικίου 2019: Το εξάμηνο, η πληρωμή και τα αναδρομικά

Ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Συντάξεις Απριλίου: Πότε θα καταβληθούν

Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή ώρας - Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά

Σχετικές ειδήσεις