ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θερινές εκπτώσεις 2019: Δείτε πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Θερινές εκπτώσεις 2019: Δείτε πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Οι θερινές εκπτώσεις 2019 ξεκινούν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου.  Έτσι φέτος αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. 

Η αυλαία των εκπτώσεων θα πέσει την Παρασκευή στις 31 Αυγούστου. Το συγκεκριμένο διάστημα οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους σε χαμηλότερες τιμές.

Οι καταναλωτές κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων πρέπει να δίνουν ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στην αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, ενώ επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Επιχειρησιακοί στόχοι της Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή είναι:

  • Η προστασία του καταναλωτικού κοινού στο πλαίσιο εφαρμογής του ν. 2251/1994 και ειδικότερα η προστασία των οικονομικών συμφερόντων των καταναλωτών όσον αφορά συναλλαγές τους σε σχέση με την αγορά καταναλωτικών αγαθών, αλλά και την παροχή υπηρεσιών.
  • Η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και η καταστολή των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών προς όφελος τόσο των καταναλωτών όσο και του υγιούς ανταγωνισμού των επιχειρήσεων.
  • H παρακολούθηση και εποπτεία εφαρμογής της νομοθεσίας για τη λειτουργία των Εταιρειών Ενημέρωσης Οφειλετών και την προστασία της προσωπικής σφαίρας και προσωπικότητας των οφειλετών από αθέμιτες πρακτικές είσπραξης των απαιτήσεων.

Διαβάστε επίσης:

ΑΑΔΕ - Taxisnet: Δείτε πότε θα πληρωθεί το επίδομα θέρμανσης

Αύξηση τιμών: «Τσουχτερά» θα είναι τα διόδια της Αττικής Οδού - Πότε και πόσο αυξάνονται (vid)

Σχετικές ειδήσεις