ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Αλαλούμ με τα αποτελέσματα στον Κοινωνικό Τουρισμό καθώς ενώ ήταν να αναρτηθούν μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr οι προσωρινοί πίνακες, η ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων πάει προς τα πίσω.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα σήμερα ή αύριο τελικά αναμένονται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού καθώς το περσινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού λήγει στις 24 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1η Αυγούστου 2019 έως τις 31 Ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων του Οργανισμού.

Υπενθυμίζεται πως ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων και ωφελουμένων του προγράμματος είναι 140.000 άτομα ενώ ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια:

  • Από 1 έως 10 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Μυτιλήνης, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω
  • Από 1 έως 5 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης:

«Φωτιά» τα εκκαθαριστικά της Εφορίας: Ποιοι και πόσα θα πληρώσουν

Θερινές εκπτώσεις: Ξεκινούν αμέσως μετά τις εκλογές - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά