Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Μίκαελ Σουμάχερ: Ο γιατρός του μίλησε για πρώτη φορά - Tι αποκάλυψε (pics)

Newsbomb

Σπάει τη σιωπή του ο γιατρός που χειρούργησε τον Μίκαελ Σουμάχερ

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από το φρικτό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις ενώ έκανε σκι. Από τότε, οι πληροφορίες για την κατάσταση του «Σούμι» είναι ελάχιστες, με τα τελευταία νέα να κάνουν λόγο για διακομιδή του στο Παρίσι για σειρά κυτταροθεραπειών.

Ο γιατρός που χειρούργησε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, στο Παρίσι στα μέσα Σεπτεμβρίου, Philippe Menasche, αρνείται ότι έκανε μια πειραματική επέμβαση.

Σε μια συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», o 69χρονος τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν κάνω θαύματα. Με την ομάδα μας δεν κάνουμε κανένα πείραμα».

Ο Menasche επεσήμανε ότι η τεχνική της μετάγγισης καρδιακών κυττάρων ολοκλήρωσε την δοκιμαστική της φάση πριν από δύο χρόνια: «Υπήρξε μια έκρηξη προσοχής στο τμήμα μας, αλλά η κατάσταση έχει ήδη ηρεμήσει», εξήγησε ο γιατρός για την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που έλαβε στις ημέρες της εγχείρησης και σημείωσε ότι «όλοι με ψάχνουν, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει πειραματικές θεραπείες».

Ο γιατρός, τόνισε σχετικά με την τεχνική των βλαστικών κυττάρων, ότι «έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη γνωρίζουμε πολύ λίγα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σειρήνες πολέμου θα ηχήσουν σε όλη την Ελλάδα - Δείτε πότε και γιατί

Βαρύ πένθος για τον Σωκράτη Αλαφούζο