ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης παρουσίασε την «ομάδα νίκης»

Ανδρέας Παχατουρίδης

Κοσμοσυρροή στο Άλσος Περιστερίου, όπου ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους της Ανεξάρτητης Παράταξης Πολιτών "Με την Κοινωνία Μπροστά".

Χιλιάδες Περιστεριώτισσες και Περιστεριώτες κατέκλυσαν το Άλσος Περιστερίου, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, στηρίζοντας δυναμικά τον Δήμαρχο της πόλης τους, τον Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος παρουσίασε τον συνδυασμό του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η στιγμή, όταν τον Δήμαρχο Περιστερίου προσφώνησε ο Δικηγόρος Γιώργος Παχατουρίδης, μιλώντας με λόγια αγάπης και θαυμασμού για τον πατέρα του και Δήμαρχο, την πορεία του εδώ και 21 χρόνια στο «τιμόνι» της πόλης, που του εμπιστεύτηκαν κατ’ επανάληψη οι συμπολίτες του.

«Είμαστε η ομάδα των ανθρώπων, της σύμπνοιας, της ομοψυχίας και της αλληλεγγύης. Εμείς, όλοι μαζί, ενωμένοι, ενωτικοί και αλληλέγγυοι, με άρρηκτη τη συνοχή μας, κάνουμε τη δύναμη της πόλης μας, πανίσχυρη και ακλόνητη εγγύηση του μέλλοντός της», τόνισε συγκινημένος ο Ανδρέας Παχατουρίδης στην ομιλία του και πρόσθεσε:

«Στις 8 του Οκτώβρη, η δική σας η υπογραφή, η δική σας τιμητική έγκριση, για μια ακόμη φορά, με την ψήφο εμπιστοσύνης σας, προς την ομάδα και της μείζονος προσωπικής μου ευθύνης, θα θέσει σε επανεκκίνηση τις μηχανές ενός οραματικού ταξιδιού».

Ο Δήμαρχος Περιστερίου παρουσίασε έναν - έναν τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους της Ανεξάρτητης Παράταξης Πολιτών "Με την Κοινωνία Μπροστά", την «ομάδα νίκης».

Το χαρακτηριστικό του συνδυασμού είναι ότι κυριαρχούν εργαζόμενοι, επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημοσιογράφοι, φοιτητές, γυναίκες και άντρες, με ενεργό δράση και παρουσία στην τοπική κοινωνία, που συνδυάζουν την εμπειρία, την ωριμότητα, αλλά μαζί και τις φρέσκιες ιδέες.