ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ηράκλειο: Ενίσχυση του λιμανιού με δημοτικούς υπαλλήλους

Ηράκλειο: Ενίσχυση του λιμανιού με δημοτικούς υπαλλήλους

Η δημοτική Αρχή Ηρακλείου Κρήτης θα υποστηρίξει με κάθε μέσο τη προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ελλήνων και ξένων επισκεπτών και του επιβατικού κοινού μέσα στο λιμάνι, ακόμη και με τη διάθεση εργαζομένων με τους οποίους θα ενισχυθούν οι δήμοι στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ενίσχυσης της απασχόλησης στους ΟΤΑ.

Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Κουράκης στον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ) Γιάννη Μπρά, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχαν για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αλλά και των τουριστών επισκεπτών μέσα στο λιμάνι της πόλης.

Ο Γ. Μπράς ενημέρωσε το δήμαρχο για τη νέα μελέτη που θα προβλέπει τη χωροταξία στο λιμένα όσον αφορά στις θέσεις στάθμευσης οχημάτων και την κυκλοφορία τους ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου αλλά και στις διαδρομές και διαβάσεις των πεζών. Οι αλλαγές προωθούνται, με δεδομένο ότι αναμένεται αύξηση τόσο του επιβατικού κοινού που εξυπηρετείται από το λιμάνι όσο και των κρουαζιερόπλοιων που θα φιλοξενούν οι εγκαταστάσεις του.

Οι Γ. Κουράκης και Γ. Μπράς δήλωσαν ότι στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που έχει καθιερωθεί θα πραγματοποιούνται συναντήσεις σε τακτά χρονικά για την ανάπτυξη του Λιμανιού και άλλα θέματα.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων