ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προσλήψεις 45 εποχικών στον Δήμο Ν. Πηλίου

Προσλήψεις 45 εποχικών στον Δήμο Ν. Πηλίου

Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού συνολικού αριθμού 45 ατόμων για την κάλυψη αυξημένων αναγκών που προκύπτουν σε Υπηρεσίες του πρόκειται να προχωρήσει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, υποβάλλοντας σχετική πρόταση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, όπως κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με την πρότασή της σχετικά με την πρόσληψη 45 συνολικά εποχικών υπαλλήλων με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου επιδιώκει να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες, οι οποίες προκύπτουν σε Υπηρεσίες της και κυρίως στην αντίστοιχη Καθαριότητας, σύμφωνα με την εφημερίδα Θεσσαλία.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου, όπως κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόκειται να προσληφθούν μεταξύ άλλων εργάτες καθαριότητας, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, ηλεκτρολόγοι, καθώς και διοικητικοί υπάλληλοι.

Η σχετική πρόταση πρόκειται άμεσα να υποβληθεί προς έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος.

Ωστόσο, στο Δήμο εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία σχετικά με την αποδοχή από την πλευρά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης του προτεινόμενου αριθμού των υπό πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων.