ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Θέσεις δικαστικών επιμελητών στην Θεσσαλία

Θέσεις δικαστικών επιμελητών στην Θεσσαλία

Στην κάλυψη 57 κενών οργανικών θέσεων δικαστικών επιμελητών προχωρά το υπουργείο Δικαιοσύνης μέσω του σχετικού διαγωνισμού που θα διενεργηθεί στις 31 Μαΐου στο κατάστημα του Εφετείου της έδρας του κάθε Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών.

Ο διαγωνισμός είναι ενιαίος για όλη τη χώρα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν κατά τα έτη 1973 έως και 1991, σύμφωνα με το thessalianews.gr.

Στα Εφετεία Λάρισας και Δυτικής Μακεδονίας θα καλυφθούν 8 συνολικά θέσεις εκ των οποίων 2 στο Πρωτοδικείο Λάρισας, 2 στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας και 1 στο Πρωτοδικείο Τρικάλων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν έως τις 11 Μαΐου στον γραμματέα του Πρωτοδικείου της πρώτης επιλογής τους, αίτηση συμμετοχής στην οποία μπορούν να δηλώσουν και δεύτερη προτίμηση για την περιφέρεια μόνο του Πρωτοδικείου που υπάγεται στην αρμοδιότητα του ίδιου Συλλόγου.

Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να παρακολουθήσουν κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων και όσοι αποφοιτήσουν μέσα σε προθεσμία σαράντα (40) ημερών από τη χορήγηση της βεβαίωσης παρακολούθησης των σεμιναρίων, πρέπει να υποβάλουν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης την αίτηση διορισμού.