ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υπεγράφη η σύμβαση για το Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου

Υπεγράφη η σύμβαση για το Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου

Ο Περιφερειάρχης Αττικής & Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Γιάννης Σγουρός, παρουσία των Υπουργών Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Κ. Χατζηδάκη, και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γ. Μανιάτη καθώς και του Δημάρχου Π. Φαλήρου, κ. Δ. Χατζηδάκη, υπέγραψε την Σύμβαση κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Π. Φαλήρου που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Η Σύμβαση αφορά την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου καθώς και ανοικτών γηπέδων όπως και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, συνολικού προϋπολογισμού 10 εκ. ευρώ και πρόκειται για έργο, που χρηματοδοτείται στο μεγαλύτερο μέρος του με ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής (Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το ΠΕΠ Αττικής 2007-2013, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής).

Με το συγκεκριμένο έργο συμπληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, αφού θα προστεθούν αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και πολλαπλών χρήσεων, ενώ παράλληλα θα διαμορφωθεί ο περιβάλλων χώρος, δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο Αθλητικό Πάρκο, με συνολικό εμβαδόν 42 στρέμματα.