ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τις θέσεις της για την ΠΝΠ παρουσιάζει σήμερα στη Βουλή η ΚΕΔΕ

Τις θέσεις της για την ΠΝΠ παρουσιάζει σήμερα στη Βουλή η ΚΕΔΕ

Σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου, στις 18:30 θα παρουσιαστούν οι θέσεις των δημάρχων για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης θα παρουσιάσει στη Βουλή τις θέσεις αυτοδιοίκησης α' βαθμού και τις αντιρρήσεις της στο περιεχόμενο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως αυτές διαμορφώθηκαν στο πρόσφατο ΔΣ της Ένωσης.

Αύριο, Παρασκευή στις 11:30 το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και δήμαρχοι από όλη τη χώρα θα συγκεντρωθούν στη Βουλή, προκειμένου να επιδώσουν στο Προεδρείο της και στους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων το ψήφισμα της ΚΕΔΕ. καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις της, ενόψει της ψήφισης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στην Ολομέλεια της Βουλής που συνεδριάζει για το σκοπό αυτό στις 12:00.

Παράλληλα, αύριο οι υπηρεσίες των Δήμων όλης της χώρας θα παραμείνουν συμβολικά κλειστές από τις 12:00 έως τις 15:00, με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν έξω από τα δημοτικά καταστήματα, ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης.

Σχετικές ειδήσεις