ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοψήφισμα: Στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο Γ. Πατούλης

Δημοψήφισμα: Στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο Γ. Πατούλης

Από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, με τη βοήθεια του Θεού, οι Έλληνες ενωμένοι διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον είπε οΓ. Πατούλης.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε σήμερα στην έδρα του Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Κατά την επίσκεψη του είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για τις τρέχουσες εξελίξεις στη χώρα μας και να του παρουσιάσει τις κοινωνικές πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει αναλάβει η Αυτοδιοίκηση όλο αυτό το διάστημα, για να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την κρίση.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. δήλωσε:

"Στις δύσκολες στιγμές της ιστορικής διαδρομής του Έθνους μας, η Εκκλησία στήριξε το λαό μας, δίνοντας μας δύναμη κι ελπίδα για να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες. Ζήτησα από τον Πατριάρχη μας, τον θρησκευτικό και πνευματικό ηγέτη των Ορθόδοξων Ελλήνων, να προσευχηθεί για την ενότητα του ελληνικού λαού. Να προσευχηθεί για την πρόοδο, την ασφάλεια και την ευημερία της Πατρίδας μας, η θέση της οποίας είναι στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, στην Ευρώπη των λαών και πανανθρώπινων αξιών".

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων