ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρέβεζα: «Άναψαν» τα αίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο (vid)

Πρέβεζα: «Άναψαν» τα αίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο (vid)

«Άναψαν» τα αίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας καθώς σημειώθηκε επεισόδιο με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και Δημοτικό Σύμβουλο Κοσμά Κορωναίο και ο επικεφαλής της «Δύναμης Ενότητας και Δημιουργίας» με τον πρώην δήμαρχο Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας.

Όπως αναφέρει το mypreveza.gr, αφορμή για το επεισόδιο ήταν η επιθυμία του πρώην δήμαρχου, να έρθει το θέμα του επενδυτή της «ΜΑΡΙΝΑ» και να απαντηθεί αν υπάρχει στα χέρια του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αυτή η μεγάλη εγγυητική επιστολή, ώστε ενημερωθεί το σώμα για το κατά πόσο είναι νομικά ορθή η σύμβαση με τον επενδυτή.

Ξαφνικά ο κ. Κορωναίος άρχισε να φωνάζει και η κατάσταση ξέφυγε, με την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να πλημμυρίζει με ένταση και με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φραγκούλη να χτυπά συνέχεια το κουδουνάκι, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να τους σταματήσει.

Οι φωνές μάλιστα ήταν τόσο δυνατές που ακούγονταν ως τα δικαστήρια... Όσο για το θέμα της εγγυητικής επιστολής, στον τοπικό τύπο σήμερα (30/9) έχει κυκλοφορήσει κείμενο στο οποίο αναφέρει ότι αυτή η εγγυητική δεν υπάρχει.

Σε αυτή την περίπτωση και εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, πρόκειται για σκάνδαλο, που θα προκαλέσει την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις