ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στα σύννεφα ο Ηλίας Ψινάκης: Με αερόστατο στη Θεσσαλονίκη

Στα σύννεφα ο Ηλίας Ψινάκης: Με αερόστατο στη Θεσσαλονίκη

«Απογειώνει» τα επιχειρησιακά του «όπλα» ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης που δεν παύει να πρωτοπορεί εκπλήσσοντας για τις μεθόδους που επιλέγει ώστε να πετύχει τους στόχους και την προβολή του έργου του.

Κατά το «Θεσσαλονίκη - Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα» ο δήμαρχος Μαραθώνα σήμερα τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του με την... πρωτοβουλία του να βρίσκεται 25 ώρες στα... σύννεφα κάνοντας το Μαραθώνας - Θεσσαλονίκη με.. αερόστατο!

psinakis aerostato

Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη γίνεται με αφορμή την τελετή Υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, για τους Δήμους, τις Περιφέρειες και Πολιτιστικούς Φορείς της Βορείου Ελλάδας, με σκοπό την Ίδρυση «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων».

Η εκδήλωση θα γίνει αύριο στις 20 Μαΐου 2016 στις 18:00, στην Αίθουσα Έφεσος του Ξενοδοχείου Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.

Η απογείωση του δημάρχου προγραμματιστηκε στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου και η προσεδάφιση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 11:00, στο Λευκό Πύργο.

Σε δηλώσεις του κατά την προετοιμασία του αερόστατου το πρωί είπε πως «έχει δυνατό νοτιά που σημαίνει ότι το αερόστατο θα πηγαίνει προς τα πάνω. Οπότε δεν θα βρεθούμε στην Τουρκία ή στην Αίγυπτο»... «Εάν δεν σας ξαναδώ, γεια σας»!, αποχαιρέτησε τα μέσα ενημέρωσης που βρέθηκαν στο σημείο για να καλύψουν το γεγονός.