ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περιφέρεια Κρήτης: Σύμβαση για αποκατάσταση αρδευτικού έργου στο Ηράκλειο

Περιφέρεια Κρήτης: Σύμβαση για αποκατάσταση αρδευτικού έργου στο Ηράκλειο

Σύμβαση έργου με προϋπολογισμό 95.000 ευρώ για την «Αποκατάσταση λειτουργικότητας αντλιοστασίου αρδευτικού έργου Ινίου Ηρακλείου Κρήτης» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο, που χρηματοδοτείται με κονδύλι που διασφαλίστηκε από την Περιφέρεια Κρήτης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αφορά στις εργασίες αποξήλωσης σωληνώσεων του αντλιοστασίου Ινίου (μεγάλο φράγμα) που παρουσιάζουν έντονη διάβρωση και την τοποθέτηση νέων επιφανειακά για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του αρδευτικού δικτύου.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια από τον Περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, παρόντες ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος ΤΟΕΒ Ινίου, Γιάννης Ρολάκης, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης, Καίτη Ιερωνυμάκη, ο προϊστάμενος του τμήματος δομών Περιφέρειας Κρήτης, Γιώργος Κανδεράκης, το στέλεχος της υπηρεσίας, Φάνης Χανδάνος, και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΗ Α.Ε.», Ανδρέας Σουλτάτος. Το έργο έχει προθεσμία περαίωσης τεσσάρων μηνών.

Σχετικές ειδήσεις