Πώς θα διεκδικήσουν οι συνταξιούχοι μειώσεις και δώρα - Δείτε τα έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσετε

Αναλυτικά οι πίνακες με τα ποσά των…

Κίνηση στους δρόμους: Σε ποια σημεία παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις

Κίνηση στους δρόμους: Με υπομονή πρέπει να…

Έχετε επιχείρηση; Επιδοτηθείτε από αυτό το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και κάντε προσλήψεις

Η υποβολή των αιτήσεων, εφόσον υπάρχουν κενές…

Ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη! Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου (video)

Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η μίνι κακοκαιρία…

Στον ανακριτή το ζεύγος Παπαντωνίου

Τους ισχυρισμούς τους έναντι της κακουργηματικής κατηγορίας…

Στο γραφείο της ΚΕΔΕ στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Γιώργος Πατούλης

Στο γραφείο της ΚΕΔΕ στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Γιώργος Πατούλης

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, στο περιθώριο της συμμετοχής του στις εργασίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, που λαμβάνουν χώρα στις Βρυξέλλες, επισκέφθηκε χθες το γραφείο της ΚΕΔΕ στην Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την υπεύθυνη του παραρτήματος κ. Κατερίνα Καράβολα.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Πατούλης ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του γραφείου στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των πανευρωπαϊκών συνεργασιών της ΚΕΔΕ και συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω δικτύωσής του.

Βασικό αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η νέα υπηρεσία της ΚΕΔΕ η οποία απευθύνεται σε όλους τους Δήμους και έχει στόχο την αποτελεσματική προβολή, σε διεθνές επίπεδο, της αναπτυξιακής δυναμικής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ειδικότερα για πρώτη φορά σε πανελλήνια βάση, όλες οι δραστηριότητες και το αναπτυξιακό προφίλ των Δήμων της χώρας, αποκτούν βήμα συστηματικής ψηφιακής προβολής στο δικτυακό τόπο της ΚΕΔΕ και του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ), στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, εστιάζοντας στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, στις παρεμβάσεις που καταδεικνύουν την επιτυχημένη πορεία αλλά και τη δυναμική ανάπτυξης και συνεργασιών του κάθε Δήμου.