Δήμος Μαρκοπούλου: 1.290 κιλά καπάκια έδωσαν ένα ακόμα αναπηρικό αμαξίδιο

Newsroom Newsroom

Δήμος Μαρκοπούλου: 1.290 κιλά καπάκια έδωσαν ένα ακόμα αναπηρικό αμαξίδιο

Περισσότερο από ένας τόνος, 1.290 κιλά (!) καπάκια, συγκεντρώθηκαν κατά την καλοκαιρινή περίοδο στον Δήμο Μαρκοπούλου και παραδόθηκαν για την ενίσχυση της δράσης του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων.

 

Εκπρόσωπος του Συλλόγου, παρέδωσε την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016, ένα ακόμα ολοκαίνουργιο αναπηρικό αμαξίδιο, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου!

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις δεκάδες πολιτών, μαθητών και άλλων φορέων για τη συνδρομή τους, οι οποίοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Δήμου Μαρκοπούλου και ενέταξαν τη συλλογή καπακιών στην καθημερινότητά τους», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Από τον Αύγουστο 2013, ο Δήμος Μαρκοπούλου ξεκίνησε τη δυναμική του συμμετοχή στη δράση του Συλλόγου, για τη συμπαράσταση στα παιδιά με κινητικά προβλήματα, συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια από εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, γάλα, χυμούς, κρασί, λάδι, απορρυπαντικά και από οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Πρόκειται για μία κίνηση με διπλό όφελος, καθώς αφενός, γινόμαστε αρωγοί στην προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων στα παιδιά με κινητικά προβλήματα που τα χρειάζονται και αφετέρου, αναδεικνύουμε στην πράξη τη σημασία της Ανακύκλωσης, με σκοπό να προστατέψουμε το Περιβάλλον μας.

«Σας περιμένουμε όλους, να "μετατρέψουμε" τα πλαστικά καπάκια σε Ανθρωπιά και έμπρακτη βοήθεια για τον συνάνθρωπο!», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved